Deze week spotte ik de nieuwe website van VTWonen, en ik moet zeggen: I’m impressed! Als designer ben ik zo kritisch als ik ergens op de site komt over de look-and-feel en bepaalt het meteen of ik er dagelijks een bezoekje brengt. De vorige site van VTWonen had dat gevoel van ‘kom gezellig nog een keer langs’ niet bij mij. Gelukkig hebben ze nu een geheel vernieuwde site en vond ik een fantastisch inspirerend plaatje, die qua kleuren en warmte me heeft geïnspireerd voor een nieuwe kleurenpalet thuis. Met een antraciet kleurige bank en veelal blauwe woon deco ben ik al aardig op weg om het kleurenpalet van de afbeelding te verwezenlijken, nu nog het meer industriële karakter en de herfst bruine/ koperen kleur.

Helaas heb ik geen mogelijkheid voor hoge lambrisering in mijn woonkamer, maar ben ik druk met mijn hal project waar een soort lambrisering deels de verwarming afschermt (die ik immers nooit gebruikt) en deels “geheime” ruimte covert voor mijn sneakers.

inspiredbyVTWonen

Wat vind jij van dit kleurenpalet? Herfst genoeg?

Well done VT Wonen, ik word een trotse bezoeker van jullie website 🙂


This week I spotted the redesigned web site by Home & Decor magazine VTWonen. I’m impressed!! As a designer I’m so critical while entering a website. With a detailed eye I immediately judge the overall look-and-feel and if this is a web site I’m gonna visit regularly. The previous site of VTWonen had a messy navigation to me and was to overwhelming, but not on a good way. That changed a lot! I really like this website and finally spotted an image that inspired me for an Autumn color palet at home. With a dark grey couch and – duh – a lot of blue home deco I’m quite close to the colours of the image. At home I just need a small touch of ‘industrial’ and copper to finish it all. 

Unfortunately I don’t have space in my living room for high paneling on the wall, but luckily I do in my hall way – which is a project I’m working on at the moment. I’ll hope to share it with you soon! 

What do you think of this inspired for Autumn color palet?

Image credits vtwonen.nl