Interieuradvies

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ben jij op zoek naar een interieur die bij je past? Die je omhelst als een warme trui en die ervoor zorgt dat je je thuis voelt? Ik help je graag met een inspirerend interieur- en/of kleuradvies om die sfeer te creëren!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”52657″ img_size=”large” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”52656″ img_size=”large” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1620374200670{margin-top: 30px !important;}”]Misschien weet je al heel goed wat je wilt, maar kom je er nét niet uit. Of hebben jij en je partner het ideale interieur in gedachten, alleen niet hetzelfde… Of misschien voelt het al helemaal als thuis, maar ben je toe aan een opfrisser. Ik ben er om te helpen! En omdat ieder interieur maatwerk is, start elk advies met een persoonlijk gesprek (op locatie of online). Tijdens dit gesprek bespreken we de woonwensen, wat ik voor je / jullie kan betekenen en natuurlijk de vervolgstappen. Mits er natuurlijk een klik is tussen ons, want een klik is voor mij de start van een goede samenwerking.

Benieuwd wat ik aanbied voor jouw (toekomstige) interieur? Hieronder mijn aanbod. Deze pakketten gelden voor 1 ruimte, voor iedere extra ruimte reken ik een gereduceerd tarief gebaseerd op het aantal meters. Neem hiervoor contact met mij op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Huisraad” h4=”1-op-1 sparren” add_button=”bottom” btn_title=”Ik wil huisraad!” btn_style=”classic” btn_color=”inverse” btn_align=”center” btn_button_block=”true” css=”.vc_custom_1620843456683{background-color: #ffffff !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Flabel1114.nl%2Fcontact%2F|title:Compleet%20interieuradvies||”]Weet je heel goed wat je wilt, maar kom je er net niet uit? Plan een uurtje sparren (huisraad) met mij in! Tijdens dit uurtje nemen we je woonvragen door en geef ik concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Na ons gesprek zet ik de besproken punten samengevat op de mail (kun je het nog eens nalezen) en voeg ik daar een lijstje met links en tips aan toe zodat je direct op de juiste (web)adressen landt. Scheelt weer tijd!

Zo heb jij aan het eind van het gesprek de handvatten en energie om direct aan de slag te gaan!

Prijs
Voor een uurtje sparren reken ik €100 inclusief btw.[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Kleuradvies” h4=”meer dan een likje verf” add_button=”bottom” btn_title=”Ik wil een kleuradvies!” btn_style=”classic” btn_color=”inverse” btn_align=”center” btn_button_block=”true” css=”.vc_custom_1620843440107{background-color: #ffffff !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Flabel1114.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||”]Kan je huis wel een opfrissertje gebruiken? Ontdek wat kleur kan doen in jouw huis!

Zo werkt het:
We plannen een (digitaal) gesprek in om je woonwensen te bespreken. Na ons gesprek ga ik aan de slag met het kleuradvies. Zodra ik deze klaar heb deel ik het advies met je via de mail en plannen we een afspraak om het kleuradvies te bespreken.

Enthousiast? Dan ontvang je je advies via de post, voorzien van kleurstalen, het kleurenplan én een shoppinglist zodat je direct aan de slag kunt!

Prijsindicatie
Een kleuradvies per ruimte kost €250, inclusief btw. Voor iedere extra ruimte reken ik €100.[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Interieuradvies” h4=”totaal transformatie” add_button=”bottom” btn_title=”Meer informatie + inhoud” btn_style=”classic” btn_color=”inverse” btn_align=”center” btn_button_block=”true” css=”.vc_custom_1620843415648{background-color: #ffffff !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Flabel1114.nl%2Fcompleet-interieuradvies%2F|title:Compleet%20interieuradvies||”]Ben je toen aan meer dan een opfrisser? Kies voor een compleet interieuradvies!

Zo werkt het (in het kort)
We bespreken de woonwensen, kortom wees goed voorbereid (huiswerk-checklist). Na ons gesprek ontvang je 2 moodboards. Op basis van de gekozen sfeer stel ik een kleur- en materialenplan samen en maak ik indelingen van de ruimte. Na een tussenevaluatie werk ik het definitieve plan uit die ik aan jullie presenteer én ontvang  je het interieurplan thuis met alle kleuren en materialen, zodat je direct aan de slag kan!

Prijsindicatie
Een interieuradvies per ruimte kost €800, inclusief btw. Voor iedere extra ruimte reken ik €350.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Offerte op maat

Staat wat je zoekt er niet tussen? En wil je een offerte op maat?  Neem contact met mij op.  Je krijgt binnen 24 uur reactie en, mits ik geen aanvullende vragen heb, een bijpassende offerte.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Close