Stoer, mannelijk én ontzettend leuk om te krijgen en te geven; dat is deze jerrycan bar zeker! Via Pinterest had ik al stijlvolle jerrycan reiskoffers en minibars gezien, maar deze toffe jerrycan bars van Designed by man zijn handgemaakt en op maat te verkrijgen. Ideaal als je nog op zoek bent naar een tof cadeau voor mannen voor de feestdagen!

designed-by-man-portretVia Instagram spotte ik het toffe merk en de mannen achter het merk (hierboven). Ik ben altijd fan van jonge ondernemers en dan met name als het gaat om gepersonaliseerde producten die een aanwinst zijn voor je interieur! Nou daar scoren deze luxe jerrycans hoog op.

Jerrycans op maat

De van oorsprong Duitse jerrycans zijn verkrijgbaar in 5, 10 en 20 liter en verkrijgbaar als bottle bar, wijnbar en kast. De mogelijkheden zijn ontelbaar als ik de webshop bekijk. Hoe tof zou het om zo’n bar thuis hebben, of misschien zelfs op kantoor want ook graveren is mogelijk met een persoonlijke tekst erop. Ook qua kleuren kan je alle kanten op, van brandweerrood tot knalblauw en zelfs geel.

designed-by-man-jerry-zwart

Mijn voorkeur gaat uiteraard naar blauw, maar ook in wit en zwart vind ik ‘m echt kicken. Zoals je ziet heeft de jerrycan een houten inrichting die ruimte maakt voor tenminste 2 glazen, een flinke fles en zelfs blikjes om te mixen. Het is mogelijk om de binnenkant in samenwerking met de mannen achter Designed by man te bespreken zodat de jerrycan volledig op maat is!

Jerrycan bar

Kies je bijvoorbeeld voor de wandkast, dan is de binnenkant voorzien van een houten plank zodat je zelf kan kiezen hoe je stapelt en de jerrycan inricht. Er is zelfs een versie van een kruidenkast, een echte eyecatcher voor in je industriële en robuuste keuken als je het mij vraagt.

Proost op Jerry!

Persoonlijk ben ik enorm gecharmeerd van het stoere karakter van de jerrycan en natuurlijk de hoeveelheid mogelijkheden die Designed by man biedt. Als fervent wijndrinker zie ik de wijnbar schitteren in mijn interieur, 2 glazen erbij: proost!

designed-by-man-wijnbarJerrycan wijnbar

De kast versie is verkrijgbaar vanaf €60 en een bar versie vanaf €100 (inclusief alcohol €125). Mocht je voor een jerrycan op maat gaan (bijvoorbeeld persoonlijk maken voor de feestdagen) ga dan uit van een levertijd van 2-3 weken.

Waar zou jij je jerrycan bar mee vullen?

© Fotografie Jordy Brada