Met carnaval in volle gang zullen hotels wel volgepropt zitten in Maastricht en omstreken. Toen ik Kaboom Hotel spotte dacht ik: dit is de uitgelezen kans voor carnavallers. Een beetje te laat – sorry mensen – maar mocht je nog meer redenen nodig hebben om Maastricht binnenkort te bezoeken dan is dit een uitgelezen kans: het Kaboom Hotel is namelijk een low budget-hotel. Met andere woorden: gewoon doen dus!

Kaboom Hotel is gericht op een nieuw soort gast. Ben je smart, sophisticated en een tikkeltje rebels en weet je precies wat je wil? Dan behoor je helemaal tot de doelgroep! Het mooie: het hotel is spotgoedkoop, maar dat is er niet af te zien!

kaboom-hotel-by-roger-haan-maastricht-3

kaboom-hotel-by-roger-haan-maastricht-6

Het zijn de details die het doen. Zoals deze ‘Caribische’ liftschouw – super tof! Ik word zo blij van de getekende look die ook steeds meer in restaurants te zien is. Het creatieve brein achter dit prachtige interieur design is Roger Haan (Inter/Alter). Het idee was simpel: maak een hotel voor de moderne reiziger. Alle onnodige dingen hebben ze weggelaten voor een messcherpe kamerprijs!

kaboom-hotel-by-roger-haan-maastricht-2

kaboom-hotel-by-roger-haan-maastricht-9

kaboom-hotel-by-roger-haan-maastricht-15

kaboom-hotel-by-roger-haan-maastricht-10

^ The devil is in the details 😉 

Ervaar het vijfsterren gevoel voor nog geen vijftig euro (€47 voor een basic kamer p.p.p.n). Daar staat Kaboom voor; een botsing tussen prijs en kwaliteit. Ben je ook zo enthousiast?!

Images credits Kaboom Hotel