Nu ik druk bezig ben met mijn eigen keuken, krijg je een soort tunnelvisie online. Dan lijkt het alsof er opeens overal alleen maar keukens zijn. Dat is natuurlijk super goed want daardoor blijf je geïnspireerd. Het liefst zou ik mijn hele keuken in beton gieten, maar dat zit er even niet in. Dat betekent niet dat je niet mag blijven dromen! En als het op dromen komt, dan komt deze keuken wel in de buurt!

Wat een prachtige combinatie van een volledig betonnen keuken met warm houten kasten en subtiele witte accenten. Een lichte woonkeuken waar je in de hoek kan wegkruipen met een smoothie.

betonnen-houten-keuken-1

betonnen-houten-keuken-2

betonnen-houten-keuken-3

Een subtiel visgraatpatroon als keukenachterwand zorgt voor een bijna traditionele sfeer in een nieuw jasje. De eenvoudige plank creëert de illusie dat de uitgestelde spullen lijken te zweven!

betonnen-houten-keuken-4

betonnen-houten-keuken-5

Naast een betonnen vloer, betonnen keukeneiland en verlengde eettafel telt de keuken ook nog een volledig betonnen bank en zuil. Overkill? I don’t think so! Maar misschien wel hier en daar een softe touch goed. Wat ik wel weer heel bijzonder vindt, zijn de authentieke keukenstoelen die zorgen voor een speelse twist.

betonnen-houten-keuken-6

Dit zou toch denk wel mijn hoekje zijn om ’s ochtends te genieten van mijn eerste kop koffie, of aan het eind van de middag de dag doorspreken met vrienden onder het genot van een wijntje. Doe maar een Merlot 😉

© Shoot Factory