Welkom in dit ruwe loft waar het terras groter is dan het hele huis, maar waar we enkel naar het huis kijken. Het loft telt 85 vierkante meter, waarvan 50m² terras met een uitzicht over de stad Praag (moet je er even bij fantaseren).

Je ziet maar weinig interieurs met een ‘day bed’ maar dit loft heeft ‘m! Het lijkt me heerlijk om daar na een werkdag op neer te ploffen en te genieten van het uitzicht en het industriële interieur. Ook bijzonder in dit interieur zijn de aan de muur bevestigde tafeltjes. Eenvoudig naar je hand te te zetten en een slimme oplossing bij klein woonoppervlak.

Formafatal_LOFT_BoysPlayNice-2

loft-hrebenky-by-formafatal-prague-photo-by-BoysPlayNice-2

Ook slim is de minimale inrichting en rustige kleurschema. Enkel het groen van planten breekt het grijs/bruine interieur. Verder heeft de loft een stoere jongenskamer met stapelbed, een  witte(!) badkamer en een wel heel bijzondere kapstok.

Formafatal_LOFT_BoysPlayNice-3

Formafatal_LOFT_BoysPlayNice-4-1

Formafatal_LOFT_BoysPlayNice-4

loft-hrebenky-by-formafatal-prague-photo-by-BoysPlayNice-11

Wat ik prachtig vind aan deze al heel bijzondere kapstok is de struisvogel tafel 🙂 Het doorbreekt het ruwe randje niet alleen door de kleur, maar ook door de onverwachte vorm!

Formafatal_LOFT_BoysPlayNice-5

Formafatal_LOFT_BoysPlayNice-6

De badkamer vind ik persoonlijk te kil. Een cactus op de badrand zou al een wereld van verschil maken. Misschien wel de grootste misser hier is een raam met daglicht. Maar daarentegen de zwarte accenten, de vorm van het bad en de tegeltjes: gaaf!

Formafatal_LOFT_BoysPlayNice-7

Oja.. en ook de ouders moeten natuurlijk ergens slapen. Dat kan hier hier. Minimaal en industrieel, je had het ook niet anders kunnen bedenken.

© Fotografie door Boys Play Nice / realisatie FormaFatal