Afgelopen weekend liet vriendin Marloes weten dat ze op zoek is naar een nieuwe bank en een nieuwe kleur in huis. Ik vroeg haar of ze al een idee had en zij antwoordde: ‘dat laat ik aan een creatieve vriend over’. Je zou bijna denken ‘over wie heeft ze het?’, maar dat is duidelijk… Ik mag lekker aan de slag en daar word ik blij van want ook vriendin Rachel hielp ik afgelopen weekend met een kleur kiezen voor op de muur bij haar vriend. Ook kreeg ik een nieuwe titel en maakte ik een moodboard.

Kleuradvies geven

Naast het helpen van vriendinnen, ben ik ook nog druk met een professioneel kleur-en interieuradvies voor een klant in Hilligersberg. Kortom: heel veel kleur dit weekend. Want ook mijn eigen woonkamer werd voorzien van een nieuwe bank in de kleur bruin!

Enfin, terug naar Marloes waar ik dit moodboard voor maakte! Om je een idee te geven van haar huidige interieur: ze heeft nu een lichtgrijze kleur op de muur in haar woonkamer, een paarse ronde bank (beetje jaren ’70) en enkele landelijke accenten: salon- en eettafel met witte poten en bruingrijs blad. Haar overige muren zijn wit en de muur achter de bank heeft ze een nisje met een spiegel en enkele planten.

Je snapt dat ik niet kan wachten om ook hier lekker aan de slag te gaan! Voor de kleuren liet ik me inspireren door de kleur van het jaar 2018: heartwood. Voor nu houd ik het even bij het moodboard, ze is tenslotte met vakantie dus het moet nog even wachten!

moodboard-oudroze-heartwood-marloes

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kinderspelletjes met verf

Ook reden Jeroen en ik afgelopen weekend naar een plaatsje net onder Eindhoven. We schoven aan bij zijn nicht en haar 2 kinderen – die ik al eens eerder had ontmoet. We speelden Colonisten van Katan voor kinderen (stiekem erg leuk!) en later speelde ik nog een verfspelletje (hoe kan het ook anders?!) op de Wii – waar ik nog meer voor moet oefenen zo bleek. Ook werd ik ondertussen nog gepromoveerd tot ‘ome Johan’ 🙂

Knallen!

Ook maakte ik afgelopen vrijdag gebruik van OneFit en woonde ik samen met Rachel een lesje CrossFit bij. Het was behoorlijk knallen! En dat terwijl ik al aardig kapot was van het slepen met mijn nieuwe bank… Maar het was een heerlijk lesje die ik zeker vaker ga bijwonen. Wel even wennen dat het een compleet andere CrossFitbox was, maar de coach was ontzettend oplettend en gezellig in de omgang. Vanavond ga ik een lesje Pilates doen. Iets heel anders, maar dat is het leuke van OneFit!

Meer kleurinspiratie…
Vorige week deelde ik al een groen moodboard en las je alles over mijn groene lifestyle doelen. In november stelde ik een bordeaux moodboard samen – die zich overigens prima laat combineren met het moodboard van vandaag!