Dit prachtige open loft appartement in Italië is ingericht voor toeristen die het historische centrum van Cagliari bezoeken en bied met haar 50m² en hoge plafond ruimte voor 5 gasten. Het appartement is ingericht door Mauro en Matteo Soddu en is vooral blauw, kobaltblauw om precies te zijn! Als je naar de hal loopt spot je ook wat robijnrood, maar van boven naar beneden wordt de ruimte overheerst door diverse tinten blauw (*hemelse jingle hier*).

Ook is er rekening gehouden met de beperkte ruimte door bijvoorbeeld een spiegel te plaatsen aan de zijkant van de keuken waardoor de woonkamer optisch groter lijkt. Door het split level met transparante afscheiding wordt veel openheid gecreëerd voor contact tussen boven en benedenverdieping. Maar ook de kleur speelt hier een grote rol. Blauw is luchtig, open en rustgevend en dat doet deze ruimte veel goeds.

Kobaltblauw-appartment-italie-0

Kobaltblauw-appartment-italie-2

Kobaltblauw-appartment-italie-3

De keuken is praktische gesitueerd onder de trap waardoor er geen enkele ruimte verloren gaat. En wat te denken van deze prachtig kobaltblauwe kleur!

Kobaltblauw-appartment-italie-4

Kobaltblauw-appartment-italie-5

Het zou geen straf zijn om hier te verblijven tijdens een heerlijke zomervakantie in Italië 😉

© Archiscene