Nee, ik ben geen figurant in de nieuwe clip ‘Per Spoor’ van Guus Meeuwis, maar ik was wel onderweg naar Brabant… Het was zo’n beetje de enige foto die ik afgelopen dagen nam. Donderdag nam ik een dagje vrij en dat zorgde met mijn standaard vrije vrijdag voor een extra lang weekend. Heerlijk! Ik begon mijn vrije donderdag om 7.00 uur met ‘Power 60’, een yogales bij Yogaground. Gelukkig zit het om de hoek want het was wel even vroeg op een vrije dag! Maar het was goddelijk. Rustig de dag beginnen in 30 graden is geen straf. Tevens was het een fijne les met behoorlijk veel uitdaging voor mijn lichaam en glazen vol zweet.

Daarna besloot ik meteen hard aan de slag te gaan voor mijn goudsmid. Vorige week ‘smeden’ we nieuwe plannen, dus het was tijd voor actie. Verder heb ik donderdag niet veel bijzonders gedaan. Beetje naar de storm geluisterd, het maakte van mijn appartementencomplex een soort orgel qua galmen.

Vrijdag ging ik lunchen met vriendin Stefanie. We hebben weer heerlijk zitten dromen over een eigen winkel want dat is toch iets waar we het al jaren over hebben alleen een soort starterskapitaal van missen :p Wel vond ik het leuk om te horen dat ze weer nieuw leven geblazen heeft in haar webshop TSOS. Ook kreeg ik een verlaat verjaardagscadeau waarmee ik kan shoppen bij Homestock – yay!

“Likken met links”

“Likken doen we met LLLinks en voelen met rechts”. Dé instructie van de dame van de Ladiesnight die ik vrijdagavond bijwoonde. Een vriendin van een vriendin nodigde me uit voor de “Tupperware” party bij haar thuis. Niet de Tupperware-producten die je gewend bent, maar trillende apparatuur met meer standjes dan een gemiddelde magnetron. Het was een hilarische avond die normaliter verboden is voor heteromannen, dus ik had geluk! En het mooie: over enkele maanden ga ik er zelf een organiseren want: vriendinnen zat!

label-1114-blij-ei-plastic

Ik bedacht me net dat ik eigenlijk geen foto’s gemaakt heb afgelopen weekend. Wel vond ik deze foto. Ik was namelijk mijn pasjes verloren bij de dame vrijdagavond, waarschijnlijk door alle opwinding. Geintje! En blij als een ei toen ze me weer herenigde met mijn plastic geld 🙂

Laughing Out Loud

De rest van het weekend heb ik vooral geluierd. Heerlijk burgerlijk op de bank met Jeroen. Zondag nog even Den Bosch verkend, maar daarna weer heerlijk op de bank geploft voor woonprogramma’s en de serie Luizenmoeder – een tip die ik kreeg van een van de dames van de Ladiesnight. En ik heb dubbel gelegen. Ook hebben we ‘Alle Dagen‘ gekeken van Richard Groenendijk en meteen daarna enthousiast zijn nieuwe show ‘Om Alles‘ geboekt ergens eind dit jaar. Kortom, veel gelachen want dat is gezond en extra gezondheid is welkom want ik ben lichtelijk verkouden.

En nu is het weer maandag, dus lekker aan de slag!

Fijne week!