Afgelopen weekend was het weer tijd voor een spelletjesavond in Cadier en Keer – een leuk dorpje net naast Maastricht. Elk jaar bezoek ik daar samen met vriendin Denise, de ouders van vriend Bram voor een gezellig avondje bord- en kaartspellen met wijn en kaas! Lekker Bourgondisch! We speelden de nieuwe editie van ons favorietje 30 Seconds, die ik tot twee keer won 🙂 Gevolgd door Hotel, waar ik beduidend slechter in was en sloten af met hartenjagen. Het was weer hilarisch!

label1114-nieuwe-kleur-loading

Latten

De dag ervoor en erna bracht ik door in mijn tweede huis in Den Bosch, waar we zaterdag bij Karwei een nieuwe kleur scoorden voor op mijn muur…! En op zondag keken we burgerlijk naar bouwprogramma’s én natuurlijk de Luizenmoeder! Allemaal vanuit een hang-positie, want ik moet toegeven dat alcohol en mijn lichaam na een week bewust eten en intensief sporten, niet zo goed meer samen gaan! En dat terwijl ik die lifestyle voorlopig nog even wil aanhouden door de flinke energie die het me oplevert!

label1114-yoghurtbarn1

label1114-yoghurtbarn2Oja! Ook maakte ik vrijdag nog een wandeling met vriendin Marloes, gevolgd door een heerlijke Chai Tea Latte & Sharp Sharp bij de Yoghurt Barn in Rotterdam. Jummie!

Laag onder de limbolat

Terugkomend op die latten, vorige week volgde ik 2 nieuwe lessen, namelijk Indoor Bootcamp en Bokszaktraining. Super tof en mega intensief! Bij Indoor Bootcamp werd elke minuut van het uur echt benut. Het kostte me een partij kracht, maar het gaf zo ontzettend veel energie! Deze ga ik sowieso vaker plannen.

Gek genoeg voelen deze nieuwe lessen vaak als limbodansen onder een ontzettend lage lat, en dat terwijl ik de lat voor mezelf (en soms ook voor anderen – sorry!) behoorlijk hoog leg! Als de lat hoger zou liggen in Limbo-termen, dan zou ik met gemak eronder door “dansen”, dus dat is wel aardig contrasterend 😉 Ik zal je verder niet vermoeien met mijn complexe gedachten. Ik heb liever dat je me al Limbo dansend inbeeld 😉

Nu eerst een Latte! Fijne week!