Soms moet je tegen dingen aanlopen voor in huis. Dat is eigenlijk een standaard gegeven en zo kreeg ik de mogelijkheid om een super toffe lockerkast uit mijn CrossFit box over te nemen! Die kans kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan gezien het feit dat ik én opbergruimte tekort kom én naar een robuuster interieur wil. Kortom, deze prachtige lockerkast is een mooie winst voor mijn woonkamer!

Dat de locker voorheen in mijn CrossFit box stond herinnert aan deze fijne nieuwe levensstijl! Dat ie ‘gebruikt’ is, hier en daar roestig is en deuken heeft, maakt ‘m nog mooier! Het grijs past ook perfect bij mijn ‘nieuwe’ keuken en matched mooi met het lichte blauw, waardoor de muur een ruwer randje krijgt.

label1114-lockerkast-livingroom

label1114-lockerkast-zoom-nowraps2

Natuurlijk kan een locker voor mijn sportspullen niet ontbreken! Door juist dit deurtje open te laten, refereert het naar zijn vorige functie.

Toen de kast net binnenstond (na hevig sjouwen met de hulp van een goede vriend) had ik meteen zin om in te richten. Kortom, whiskyglazen, drinkglazen en overige glazen voor feestjes verdeelde ik over de eerste 2 lockers.

label1114-lockerkast-zoom-whiskey

De lockers erna voor extra servies zoals schalen en borden. En de onderste lockers heb ik ingericht met voorraad, waardoor mijn keukenlades overzichtelijker zijn; win-win!

label1114-lockerkast-zoom-bowl

label1114-locker-front

De lockerkast heeft letterlijk een ruw randje 😉

Zoals je ziet sluit de kleur van de kast perfect aan bij de frontjes van de keuken die ik Flexa Beton 2004 verfde.

label1114-lockerkast-kitchen-view

Voor alle kastjes kreeg ik ook de bijpassende sleutel mee en daar heb ik nog wel een ideeën voor. Ik wil ze allemaal een naam geven alleen twijfel ik nog of ik het noem naar de inhoud of naar mijn vrienden (die misschien prima passen bij de inhoud ;)). Wat zou jij doen?

© Johan Hazenbroek