Dit penthouse in Kiev is een streling voor het oog! Niet alleen door de hoeveelheid ruwe beton en de houten elementen, maar ook door het open concept plan!  Architecte Olga Akulova nam het interieur voor haar rekening en dat heeft ze zeer netjes gedaan voor deze Spaanse Bachelor!

Omdat de ruimte slechts aan één kant ramen heeft – van plafond tot grond – koos de architecte voor een open ruimte. Slaapkamer en woonkamer delen dezelfde ruimte, maar zijn enkel opgedeeld door verticale kasten – die tevens een goed alternatief zijn voor muren en kleine opbergmeubels.

penthouse-loft-kiev-14

penthouse-loft-kiev-12

Van deze hal word ik zo ontzettend blij – wat jij? Die verschillende lagen van materialen, kleuren en de ruimtelijkheid!

penthouse-loft-kiev-3

penthouse-loft-kiev-6

De voornamelijk houten keuken wordt onderbroken door koper zoals je kan zien! Ik twijfel ene beetje aan het comfort van de stoelen, maar zeg nou zelf: ziet er toch erg strak en stoer uit!

penthouse-loft-kiev-2

penthouse-loft-kiev-5

penthouse-loft-kiev-7

Achter de open hangende sfeerhaard vind je de ‘inloopkast’ die ook weer van alle gemakken is voorzien! Uit de vloer komt een display voor horloges (gok ik!). Een mooie manier om al je sneakers uit te stallen en natuurlijk die stoere truien, die zonde zijn om achter een deur te verbergen!

Aan de slaapkamer grenst de werkkamer die afgesloten kan worden met glazen schuifdeuren, waar natuurlijk goed over nagedacht is gezien de lichtval. Privacy? Geen probleem met het gordijn sluit je de kamer eenvoudig af met gordijnen.

penthouse-loft-kiev-10

penthouse-loft-kiev-11

penthouse-loft-kiev-13

En niet te vergeten de groene verticale muur in de badkamer met de houten badkuip! Een bijna volledig ruwe losstaande douch en diverse niveauverschillen in blokken.

penthouse-loft-kiev-9

Heb jij ook weer voldoende inspiratie opgedaan voor je bachelor pad? 😉

 

Photography credits Andrey Avdeenko