5.00 uur gaat de wekker, het is donker en ondanks mijn hazenslaapjes ben ik behoorlijk uitgerust. Het is officieel: Helweek is begonnen. Voor ik mijn sportkleding uit de kast trek check ik toch even het aantal graden buiten: 4 graden wat een feest! “Yeahh goedemorgen”, aldus de vriendin waar ik deze Helweek mee doe. Gisteren hebben we onze sportplanning besproken en alle voorbereidingen getroffen. Na een gezond groen mengsel van spinazie, kiwi en appel loop ik vrolijk de deur uit. 5.15 uur sta ik in de speeltuin die precies te midden van onze appartementen ligt. Strak op de timer voeren we een Kayla work-out uit. Jup, zelfs burpees (yay!)… En eindigen de work-out met 10 minuten joggen.

6.15 uur en ik heb er serieus al een work-out op zitten. Voor de Helweek heb ik enkele concrete doelen gesteld waar Timemanagement een groot onderdeel van is. Ik wil tijd maken voor rustig ontbijten (ipv in de trein tussen half Nederland), dus daar had ik net alle tijd voor – inclusief een mok thee. Daarna een rustige douche (wat fijn na zo’n work-out!). 7.05 uur, gewoonlijke tijd om de deur uit te gaan. Het is even een kleine bewustwording dat ik er al een uur sporten op heb zitten! Vrolijk en energiek loop ik naar Rotterdam Centraal. Man, wat een goede eerste ochtend!

mondayMood5am-mood

1 | 2 | 3 | 4


5 AM, the alarm clock of my phone rings. It’s dark and even though I didn’t sleep as deep as I hoped, I’m quite rested. It’s official: my Hell week is on!  Before putting on my gym clothes I have to check the degrees outside. 4 degrees, lucky me 😉 A “Yeahh good morning!” text from my friend who’s joining me on this “hell” adventure. Yesterday we sat together to make all preparations for this special week. After a quick green healthy juice I walk towards the play ground – right between our apartments. 5.15 our first work-out starts, a mix of cross fit and bootcamp exercises called “Kayla”. Enfin, there are burpees on the list… This training couldn’t be any worse.. hehe. Luckily we have a good spirit and finish our work-out with a 10 minute run. 

6.15 AM; home again. One of my goals this week is to have a relaxed break fast, instead of a fast one in the train, accompanied by all people who are going to work. I open the curtains, enjoy my meal with some tea and enjoy a long shower. Man, why didn’t I do this before. It’s 7.05 AM the time I normally get up and leave the house in a rush. And instead, I just finished an hour work-out, a relaxed breakfast and a shower. I quite like this new week and enjoy another walk towards Rotterdam Central Station. Off to work with lots of energy and happiness! 🙂