Afgelopen weekend besloot ik de Monday Mood nieuw leven in te blazen. Ik merk dat ik maar al te graag interieurs en design deel, maar daar vaak flink wat tekst bij type. En dat is heerlijk! Maar soms wil je gewoon ook plaatjes kijken (tenminste daar ben ik zelf ontzettend fan van!). Daarom heb ik besloten wat ‘lekkere’ plaatjes vol inspiratie te delen met je op de maandagochtend. Dan ben ik zelf net opgestart en kan ik de inspiratie die ik heb opgedaan in de ochtend nog even aan je meegeven!

Misschien denk je nu: ‘Monday Mood #66? Waar is nummertje 65?’. Nou die is er dus niet. Hiervoor gaf ik het een thema mee. Vanaf nu ga ik het nummeren. Ik hoop dat het bevalt, ik word in ieder geval al blij van het idee!

Geniet van deze eerste – maar bovenal vernieuwde – Monday Mood met veel moois geïnspireerd door Moeder Natuur en cultuur!

De grens tussen buiten en binnen, door studio 23o5

Monday-Mood-66-buiten-binnen

Monday-Mood-66-buiten-binnen-3

Monday-Mood-66-buiten-binnen-2

© designboom

Tropische verrassingen voor je muur met de collectie Avalon van Arte

Monday-Mood-66-AvalonVanArte-0

Monday-Mood-66-AvalonVanArte-1

Monday-Mood-66-AvalonVanArte-2

© King George

Bijzondere rugzak in de vorm van ethische maskers van Konstantin Kofta

Monday-Mood-66-etnicmaskbag-1

Monday-Mood-66-etnicmaskbag-2

Monday-Mood-66-etnicmaskbag-3

© Fubiz

‘The Dead zone’ van Julien Coquentin

Monday-Mood-66-julien-coquentin-1

Monday-Mood-66-julien-coquentin-2

Monday-Mood-66-julien-coquentin-3

© Bleaq

Fijne maandag!