Afgelopen weekend was perfect in balans. Vrijdag nam ik een vriendin (en ex-studiegenootje) mee naar de nieuwste lekkernijen van Rotterdam en bespraken we eventuele samenwerkingen voor een concept waar ik al een tijdje aan werk. Inspiring! Zaterdag interviewde ik een jonge designer die een prachtig doel voor ogen heeft met de tafels die hij maakt – ook erg inspirerend! (Ik kan niet wachten om het interview en mijn foto’s met je te delen!) En gisteren, zondag, deed ik eigenlijk helemaal niks! Ik heb me horizontaal op de bank prima vermaakt met films kijken en mijn hoofd weer een beetje ruimte geven.

Deze Monday Mood sluit perfect aan bij het grijze weer. Ook heb ik behoorlijk wat beton toegevoegd, niet alleen omdat ik het heel mooi vind maar ook omdat ik alle ideeën van afgelopen weekend meer concreet moet maken en tja.. ‘conrete‘ is beton in het Engels. Misschien wat vergezocht, maar zo werkt mijn hoofd 😉

Betonnen huis in São Paulo kleurt mooi door groen

Beton-huis-SaoPaulo-1

Beton-huis-SaoPaulo-2

Beton-huis-SaoPaulo-3

Beton-huis-SaoPaulo-4

Beton-huis-SaoPaulo-5

© METRO

H&M studio herfst/winter collectie voor mannen ’16

HM-man-septemberAW16-1

HM-man-septemberAW16-2

HM-man-septemberAW16-3

HM-man-septemberAW16-4

© H&M

Betonnen kaarsenhouder Candela van LaSelva voor Más

LaSelva-Concrete-15-CANDELA-candle-holder

LaSelva-Concrete-16-CANDELA-candle-holder

LaSelva-Concrete-17-CANDELA-candle-holder

© Design Milk