Gisteren zette ik mijn voeten weer op Hollandse grond na 3 heerlijke dagen Toscane. Samen met twee vrienden genoot ik van het landschap, cultuur, lekker eten (vooral ijs!!) en natuurlijk goede gesprekken. De ochtend begon ik met enkele baantjes in het zwembad van onze AirBnB, die overigens écht een aanrader* is mocht Toscane op je verlanglijstje staan!

Aan het zwembad heb ik voor het eerst sinds tijden weer mijn hoofd leeggemaakt. Even nergens aan denken; hoe heerlijk (en tegelijkertijd onwennig) is dat?! We zijn feitelijk 3,5 dag weggeweest, maar voor mijn gevoel staat het gelijk aan enkele weken… Enfin, dit soort uitstapjes hoop ik komende maanden vaker te gaan doen want het is een verademing. Ook weer boordevol inspiratie, maar nu eerst een Monday Mood om de week heerlijk mee te beginnen!

Om in Italiaanse sferen te blijven trap ik af met toffe illustraties van een Italiaanse illustrator voor het bekende Foscarini. Ciao!

Illustraties van de bekendste verlichting van Foscarini door Luciano Cina

Luciano-Cina-illustration-Foscarini-3-rituals

all

all

all

© Design Milk

Vespa waterzuiveraar concept door Garim Kim en Product Designer’s Forum

vespawaterpuriferconcept7

vespawaterpuriferconcept2

vespawaterpuriferconcept5

vespawaterpuriferconcept9

© Fubiz

Deels zonnebril, deels kunst: LURA

LURA-2016-1

LURA-2016-2

LURA-2016-3

© LURA

[ begin enthousiaste reclame ] Staat Toscane op jouw verlanglijstje? Boek je AirBnB dan bij Miro, deze fantastische relaxte gast heeft een prachtig verblijf in het landschap van Toscane (San Casciano in Val di pesa) met zwembad én jacuzzi! Je deelt de keuken met de andere gasten want hij heeft verschillende grote kamers waar je je direct welkom voelt 🙂 [ einde enthousiaste reclame ]