Het is weer maandag en dan is het altijd weer opstarten geblazen (in ieder geval wel voor mij!). Ik hoop dat je ook heb genoten van je weekend, ik in ieder geval wel. In Rotterdam heb ik na jaren weer mee staan “zingen” met K-Otic, misschien ken je ze nog wel: de voorloper van alle Idols en X-Factor programma’s. Een aantal leuke jongeren in een huis die meededen aan het programma Starmaker en hits scoorden zoals ‘Damn, I think I love you’. Herinner je je het weer? Nou ik ook, want blijkbaar kon ik tóch alle nummers nog meezingen. En met mij heel veel! Heerlijk fout, ik houd er van!

Anyways, ook afgelopen weekend verzamelde ik nieuwe plaatjes voor de Monday Mood, met natuurlijk de bijbehorende link, zodat je meer plaatjes en informatie kan vinden als je echt omver geblazen bent! Geniet van je nieuwe week!

Woojai Lee maakt van papier, betonnen meubelen

woojai-lee-paper-brick-1

woojai-lee-paper-brick-2

woojai-lee-paper-brick-3

© Designboom

Lounge bar ‘man cave’ in Seoul door TUNEplanning

lounge-bar-tuneplanning-1

lounge-bar-tuneplanning-2

© IGNANT

Dieren met een verhaal door Josie Morway

josie-morway-1

josie-morway-2

josie-morway-3

josie-morway-4

© Bleaq