Het is alweer tijd voor de eerste Monday Mood van oktober! De woonmaand is aangebroken en ik ben er klaar voor! Afgelopen weekend heb ik genoten van veel creativiteit en inspirerende vrienden ontmoet. Dat doet mij altijd goed. Ook heb ik flink gesport want volgend weekend heb ik de jaarlijkse CrossFit competitie in mijn eigen box. Vandaag kan je zien dat ik getraind heb want het lopen gaat wat lastig, maar dat mag de pret niet drukken want na de buien van vanochtend schijnt inmiddels de zon: yay!

Gisteren fotografeerde ik de nieuwe opstelling van mijn huis en die deel ik woensdag met je! Daarbij werd ik natuurlijk wel weer “geconfronteerd” met die fijn kleur blauw* die me inspireerde voor deze (geen blauwe) maandag. Enjoy!

ALL I NEED IS BLUE door François Peyranne

ode-to-the-blue-color-in-photography-0 ode-to-the-blue-color-in-photography-5 ode-to-the-blue-color-in-photography-9 ode-to-the-blue-color-in-photography-20

© francoispeyranne.com

Appartement in Tel Aviv met een injectie van blauw

architecture photography צילום אדריכלות

architecture photography צילום אדריכלות

architecture photography צילום אדריכלות

© Design Milk

Abyss Horizon salontafel oogt als een oceaan

duffy-london-abyss-horizon-table-7

featured_abyss1c-800x800

duffy-london-abyss-horizon-table-3

© Duffy London 

* De bijnaam ‘Mr. Blue’ draag ik met eer. Mijn huis is, zoals je weet, doordrenkt met mijn favoriete kleur: blauw. Ook de Franse fotograaf François Peyranne heeft een liefde voor de kleur die staat voor wijsheid, rust en dagdromen. Mooie kleur hé die blauw. In al zijn tinten!