Afgelopen weekend deed ik mee aan de Sixforty Club Games 2016. Een fantastisch event waar ik volledig buiten mijn comfort zone ben gegaan. En weetje… het voelde geweldig! Ik heb meer uit mezelf gehaald dan ik dacht en dat met CrossFit: een sport notabene. Nouja.. een sport is wat beperkend, het is een lifestyle waar ik langzaam verslaafd aan ben geworden. Samen met 11 andere teams deden we 6 work-outs in 2 dagen (de geavanceerde teams zelfs 7!).

Samen met mijn team ‘#640ROCKSTARS’ rockte we, zeker de laatste dag! We hebben geen top 3 plaatst bemachtigd, maar meedoen is al een overwinning! Nu ga ik heerlijk nagenieten en waarschijnlijk nog een paar dagen ‘de vruchten plukken’ van dit intensieve weekend.

Voor foto’s, zie Instagram! Maar voor nu een Monday Mood die ik met heel veel spierpijn heb getikt en geselecteerd 😉

Jaime Hayon x Wittmann

jaimehayon-wittmann-3

jaimehayon-wittmann-2

jaimehayon-wittmann-1

© Designboom

Zwevende speaker wolk door Richard Clarkson

floating-speaker_061016_01

floating-speaker_061016_03

© Making Weather van Richard Clarkson op Vimeo

De meest luxe versie van de Nike Air Max 90 is een feit!

nikelab-air-max-90-royal-1

nikelab-air-max-90-royal-2

© Highsnobiety

Huis in denim (drift) blauw

home-in-denim-blue-1

home-in-denim-blue-2

home-in-denim-blue-3

home-in-denim-blue-4

© Fotografie Line Klein