Afgelopen weekend deed ik het rustig aan en genoot ik met volle teugen van de buitenlucht. Dat doet ieder mens goed, heb ik altijd geleerd. Herfst is in volle glorie en dat betekent omgeven worden door een roodbruin landschap. Ik ben zo blij dat er in Rotterdam meer aandacht wordt besteed aan het toevoegen van groen en het omarmen van de natuur!

En omdat ik die blijheid wil delen staat deze Monday Mood in het teken van herfst, geïnspireerd op een foto die ik dit weekend nam en betitelde met “een mooie blad-zijde” 🙂

Herfst; een mooie bladzijde ??

A photo posted by Johan (@johanhazenbroek) on

Dansers ‘Tension’ door Nir Arieli

nirarieli_02

nirarieli_03

nirarieli_04

© IGNANT

Dramatische restaurantverlichting door Neri&Hu

dramatic-light-neri-hu-1

dramatic-light-neri-hu-2

dramatic-light-neri-hu-3

© Dezeen

Surrealistische objecten door Nacho Carbonell op de Dutch Design Week 2016

nacho-carbonell-ddw16-vosgesparis-1

nacho-carbonell-ddw16-vosgesparis-2

nacho-carbonell-ddw16-vosgesparis-3

© Vosgeparis