Dit weekend draaide om balans. Balans tussen tijd voor jezelf, tijd voor vrienden, tijd voor ontspanning en inspanning – en dat in slechts 3 dagen. Ja mijn weekend begint officieel op vrijdag: parttimer ;). Vrijdag bezocht ik de vtwonen & design beurs waar ik als stylingtip ook “zorg voor balans” kreeg. Meer hierover lees je morgen in mijn verslag. Ik vind balans lastig, een balans opmaken qua financiën, maar ook om mijn aandacht te spreiden.

Gelukkig is er een kleur die mij altijd helpt rust te vinden en het overzicht te houden om weer in balans te komen. Je raad het al: blauw (hieronder Flexa 100% golven – prachtige kleur!). Surfen over golven lijkt me ook een balans tussen ontspanning en inspanning – op de een of andere manier. Nooit gedaan, maar zo ziet het er naar uit. Anways, balans dus. Heerlijk lijkt het me. Een goed doel voor mijn Helweek*:  meer balans in mijn leven.

MondayMood-Balance

1 | 2 | Flexa 100% golven blauw | 4

*Volgende week start ik met mijn Helweek. Een week waar ik doelen stel om een betere versie van mezelf te worden. Hier ga ik uiteraard nog verslag van doen. Misschien kan ik jou zelfs wel aansporen om het ook eens te doen!


Last weekend was all about balance. Balancing life, balancing friends and fun with relaxation and me-time. Friday I visited the vtwonen living and design event in Amsterdam and got a styling tip by BintiHome for “creating balance between different home decoration pieces”. Read the full report tomorrow (in Dutch, so use Google Translation). I got a problem with finding balance in my life. Luckily there’s one color that feels like balance to me. Indeed: it’s blue. It’s more than just a color, it’s a calming feeling and the right color to bring back focus on all different things going on around me. 

Even though I never surfed before, it looks like the full definition of balance. Not only for standing on the board, but also to be surrounded by water. Amazing! So that’s how I picked this weeks Monday Mood. Are you balanced?