Afgelopen weekend was rustig, zonnig en bovenal inspirerend! Er waren tientallen festivals her en der, maar zelf heb ik feitelijk ‘niks’ gedaan behalve een up-tempo lesje Sh’Bam op de zaterdagochtend (een blijvertje), huisman spelen en een hapje en drankje met vrienden. Ontspannen is heerlijk als je het combineert met dagdromen! Aangezien gedachten nooit stil lijken te staan, heb ik toch een beetje ‘gewerkt’ aan een concept dat me al 4 jaar bezig houdt. Eentje die ik verwacht dit jaar te verwezenlijken (binnenkort meer). Door de temperatuur ben ik niet toegekomen aan het verven van mijn hal en woonkamer, wat ik wel op mijn lijstje had staan. Als alles gaat volgens planning, siert Blueberry Dream eind van deze week mijn hal. Vandaag alvast een voorproefje in deze Monday Mood.

monday-mood-BlueberryDream

1 | 2 | 3 | 4

Woensdag meer over mijn Blueberry Dream verfproject 🙂 Fijne week allemaal!
O… voor ik het vergeet, het recept van Blueberry Lemon Napoleon Dessert lijkt me een aanradertje voor dit zomerse weer!

Last weekend I enjoyed some me-time. I didn’t plan anything except for a hardcore Sh’Bam class and breakfast with a friend. It was a great weekend for some daydreaming and working on a concept I’ve got in my head for over 4 years now. I hope to share more soon – tough it’s a Dutch project. I’ve also thinking about repainting my house in a colour I discovered last week during a Flexa Creations Event in Amsterdam. The colour “Blueberry Dream” is the one I’m applying to my hallway and living room this week. I’ll tell you more about it on Wednesday. For now enjoy this Monday Mood board and don’t forget to have a look at the recipe (3) – it looks easy and yummy!

Have a delicious new week!