“From iPhone, to Bye Phone”. Deze quote zit de afgelopen uren in mijn geheugen gegriefd, net zoals de visuele traktatie van de film Magic Mike XXL, maar dat terzijde šŸ˜‰ Ik heb mezelf al meerdere malen betrapt op mijn beeldscherm-verslaving. De afgelopen week was het wat rustig op het blog. Dit had ook te maken met beeldschermen. Een deadline op het werk zorgde voor een week ‘puntjes op de i’-stress en een avondje overwerken. Kortom, weinig tijd voor inspiratie. Maar ondanks dat ik meerdere uren achter het beeldscherm aan het werk was, ging ik in de trein gewoon door! Hoppa, weer op mijn telefoon.

Met de hoeveelheidĀ zelfdisciplineĀ (sporten, gezond eten enĀ niet te vergeten inmiddels bijna een half jaar gestopt ben met roken) wil ik de uitdaging aan gaan met mezelf. Het lijkt misschien minder kracht te kosten dan een full body work out, maar die uitdaging ga ik aan. Mijn manager had hier een slimme manier voor: hij zet zijn 4G onderweg uit. Op die manier ben je in geval van nood wel bereikbaar, maar krijg je niet de neiging om direct op elke Whatsapp, update, mail etc te reageren. Uiteraard moet ik nog de balans zien te vinden, maar ik hoop op deze manier meer te zien, te genieten van mijn omgeving en die kleine details die me altijd opvallen.

MondayMood-4Good

1 | 2 | 3 | 4

Kortom tijd voor een nieuwe uitdaging en nieuwe prikkels (waar ik op de een of andere manier altijd behoefte aan heb)! šŸ˜‰

“From iPhone, to Bye Phone”, is the quote that kept me thinking for the past hours. Also the visual treat of the movie Magic Mike XXL is still in my head, but that’s another story šŸ˜‰ For the past weeks I found myself spending hours behind a screen, not only for work, but also for filling up time while traveling towards work. It’s like an addiction that starts early in the morning and end at night. If you count the hours: shocking! And to think that I might miss those little details of my surrounding I like so much.Ā 

So with the discipline I thought myself, especially the last month, I like to take up another challenge. One which might look less effort than a total body work out, but I’m gonna give it a try! My manager got this nice way of avoiding screen time by turning off the 4G of his phone and so am I gonna try! Let’s hope I can catch up with all those little details on my way to work which I missed for the past 2 years! Time to change the brightness from online to offlineĀ šŸ˜‰