Keuzes maken is normaal niet mijn sterkste punt maar enkele maanden gooide ik het allemaal om en koos ik ervoor om gezonder te gaan leven. Inmiddels ben ik 3 maanden gestopt met roken en merk ik dat – ondanks vorige pogingen – het me verrassend goed af gaat. Het zijn de rituelen en gewoontes waar je even doorheen moet, of vervangt voor nieuwe.

Stap 2 van deze gezonde nieuwe levensstijl is bewust eten. Gelukkig zijn er fantastische food blogs om je kookkunsten te verbeteren. Ook heb ik enkele groene kookboeken aangeschaft om eens mee te experimenteren. Mijn laatste boek is meer een lifestyle boek die me meteen aansprak!.’Voor altijd jong’ van Jesse van der Velde. (Jup, iedere keer als ik het boek opensla speelt mijn jukebox ‘Forever Young’ van Alphaville) Ik heb ervoor gekozen om zijn tips te volgen voor een vitaal leven. En het leest heerlijk weg, alsof je met Jesse in de kroeg zit en gewoontes bespreekt. Make a choice, to take the chance if you want anything in life to change!

Mood-ChoiceChanceChange

1 | 2 | 3 | 4

You must make the choice, to take the chance if you want anything in life to change. Normally making choices is not my most strongest piece of character, but months ago I made a huge choice: to live my life a healthy way. Yet I quitted smoking for 3 months now and although I tried it before, I feel like this goes more natural – I got this! It’s the rituals you need to break through or invent new ones. Healthier ones. 

Step 2 of my healthier lifestyle is to be more aware of what I eat. Luckily there are tons of food blogs to help you improve some cooking skills. I also bought some cook books and my most purchase is a lifestyle book on being fit, more healthy and is titled with ‘Forever Young’ (Jup, Alphaville is playing it’s tracks in my jukebox). I chose to live with his tips and “rules”. It’s about improving the vitality of your life and regenerating. So from today on I choose to be that. Time for some change!