Wat een heerlijk kleurrijk weekend was het! Kleuren zijn overal, van je favoriete kleur tot een onverwachte kleur onderweg. Maar je vind ook kleuren in mensen, en nee ik heb het niet over aura’s… al zijn die er natuurlijk ook. Ik omring me graag met kleurrijke personen. Personen die je niet in een doosje stopt omdat ze anders niet zo kunnen stralen. Stralen, een mooi compliment die ik zelf dit weekend kreeg van mijn beste vriend. Inspirerende mensen en gesprekken laten mij stralen. Mocht je mijn Instagram hebben gevolgd, dan weet je ook dat ik de Woonbeurs bezocht en in het hoekje van Nieuw Talent spotte ik ook de stand van Flexa. Aangekomen zag ik de kleurrijke Odet die ik eerder dit jaar leerde kennen tijdens het Flexa House Of Colours event. Na een gezellige babbel verliet ik de stand met een smile, sommige mensen hebben dat effect. Dankjewel Odet!

Wat betreft kleuren in interieur werd ik blij verrast door interieur accessoires in het Eigen Huis & Interieur / More Than Classic huis op de woonbeurs. De fantastische verlichte stolpen “Nola” van Studio Drift bijvoorbeeld die een enorme eye-catcher zijn! Ik heb mij laten vertellen dat het “iets met drie nullen” kost, kortom iets om over te dromen! Woensdag meer over mijn bezoek aan de woonbeurs 😉 Maar ook de botanische composities van Karen Hofstetter waar natuurlijke kleuren +100 tinten sterker ogen.

Geniet van dit kleurrijke begin van de week!

monday-mood-ColorfulWorld

1 | 2 | 3 | 4

Tot woensdag!

What a colorful weekend I have had! Colors can be found everywhere, from your favorite color at home and on your clothes, to a unexpected color on your way home. Colors can also be found in people (and no, I’m not talking about aura’s, although they do exist!). I like to surround myself with colorful people. People who don’t fit into boxes because they need to glow! I received a great compliment this weekend by my best friend who said “You glow!”. Inspiring people and chats make me glow. If you followed me on Instagram this weekend you know I visited the ‘Woonbeurs’ in Amsterdam, which is Hollands greatest interior design event for everybody who likes interior, home accessories and new technologies for the home. In my favorite corner, called “New Talents” I spotted the stand of painting brand Flexa. While arriving I met the colorful Odet, who I got to know during the Flexa House Of Colours event earlier this year. After a great talk I left the stand with a smile, some people got that effect you know 😉 Thanks again Odet! 

At the ‘Woonbeurs’ there was one particular ‘home’ that surprised me with their styling choices and home deco. The house of my favorite Dutch interior magazine “Eigen Huis & Interieur”. The enlightened LED colored glass bells “Nola” by Studio Drift are stunning! A huge price tag indeed, but a treat to the eye! I will show more on this event on Wednesday, so stay tuned! Nature has it’s own way of coloring but sometimes with a little artificial touch you can brighten it all up like the botanical compositions of Karen Hofstetter! 

Anyways, enjoy this lovely colorful start of the week! 

See you back on Wednesday! 

 

Credits 2 & 4 are taken by me on the Woonbeurs.