Creatief met kurk kreeg onlangs een moderne interpretatie door de nieuwe collectie van IKEA, maar afgelopen weekend werd ik verrast door de verschillende mogelijkheden met kurk. Als ik heel diep nadenk dan komen er bij kurk verschillende associaties. Uiteraard goede wijn, maar ook old school onderzetters en prikborden. Voor mijn glazen gebruik ik zelf ook de kurken onderzetters van IKEA die het toppunt van ‘creatief met kurk’ is als ik Pinterest bekijk. O en niet te vergeten de Spring/ Summer collectie van Vans, waar ik onlangs over schreef waar kurk is gebruikt voor de iconische lijn aan de zijkant van de sneaker.

De mogelijkheden met kurk lijken eindeloos. Naast dat het materiaal geluiddempend is, oogt het warm en laat het materiaal zich goed verven. Op mijn nieuwe Pinterest-bord inspireer ik je met de mogelijkheden van kurk. Fijne nieuwe week!

monday-mood-cork

1 t/m 4

Hoe creatief ben jij met kurk?

Have you seen the many dimensions of cork? I recently wrote a blog on the new collection by IKEA featuring cork furniture, but also wrote about the new Vans collection where the material is used for the iconic stroke on the side. And what about the fully covered Vans in the mood board? They look amazing!

The material is not only easy to pin inspiration on, it also looks warm and is easy to paint. Wall and flooring are amazing with the cork structure – as seen above! To share all the possibilities of cork, I created a new Pinterest board. Get inspired and start your week creative with this amazing material! Enjoy! 

Image credits header by Flickr