Mijn eerste werkweek van 2015 staat weer voor de deur! Dat betekent niet dat ik tot op vandaag nog geen werk verricht heb, nee alles behalve dat! De weken van kerst en oud & nieuw heb ik hard gewerkt aan mijn yoga studio opdracht – van plattegrond tot decoratie. Spannend en uitdagend! Ik kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen!

Bloggen en design projecten doe ik in mijn vrije tijd, daarnaast heb ik een parttime baan met gezellige en prettig gestoorde collega’s. Ik kan niet wachten om ze morgen weer te zien en vooral niet om weer aan de slag te gaan met Lenn a.k.a. Freelennse 🙂 Speciaal voor deze eerste week heb ik gezonde havermout koekjes gemaakt – burgerlijker dan dit krijg je me niet!

Nu vergeet ik een héél belangrijk ingrediënt voor een goede werkweek. Mijn ochtendritueel is niets zonder deze belangrijke schakel: een goed bakkie koffie!

monday-mood-ButFirstCoffee

1 | 2 | 3 | 4

De ene keer gewoon zwart en de andere keer met melk en suiker. En als de mogelijkheid er is: een cappuccino! Het liefst geserveerd door een knappe barista 😉 Hoe drink jij je koffie?

Fijne nieuwe werkweek!

My first work week of 2015 is starting in a couple of hours! That doesn’t mean I haven’t worked a bit. During the Holiday’s I was working on my first official assignment: decorating a yoga studio! Exciting and inspiring. I surely can’t wait to share the result with you all! 

Besides blogging and decorating and design projects, I have a part time job with cosy and crazy colleagues. I can’t wait to meet them again, especially my fun colleague and friend Lenn. For this special moment of a new work week in 2015, I baked some oatmeal cookies… quite civil, I know!

But first coffee! The most important ingredient of it all. Part of my morning ritual. Mostly I like it black, sometimes I feel sweet and need some milk and sugar. Whenever it’s possible – outdoors – I like to enjoy a cappuccino. I just love the foam! 🙂

Have a great new week! Enjoy it to the fullest, but first coffee! 

Header image via