Twee weken had ik geen inspiratie voor de Monday Mood. Het is niet dat ik niks heb beleefd, in tegendeel mijn afgelopen weekenden zaten vol prikkels! Maar het filteren wil niet altijd lukken. Zo woonde ik afgelopen weekend een hondenshow* bij! Precies, what the f*?! Ik hou van bijzondere evenementen en de bijbehorende bijzondere mensen. Vorig jaar bezocht ik de Kamasutrabeurs en dit weekend een hondenshow – heel verschillend maar ook weer niet.

Anyways, ik heb gisteren op de terugweg naar huis zitten denken aan een Monday Mood maar vanochtend toen ik mijn morgen iets anders begon dan de afgelopen maanden werd ik verrast door mijn omgeving. Ik nam 3 treinen eerder na een heerlijke nacht van 8 uur (wat doet slapen een mens goed!) en genoot van mystieke landschappen gevuld met koeien en veel mist. De verschillende kleurgradaties zijn prachtig en inspirerend. Soms moet je die sleur doorbreken om nieuwe dingen te zien!

1114-FoggyMorning

1 | Flexa “Iets Grind” | Flexa “Real Indigo ” | 4


For the past two weeks I had no inspiration for a Monday Mood. It’s not like I didn’t experience anything, on the contrary they were booming! But all those pulses are quite hard to filter for me. Monday Moods are mostly made of the little things in life or more concrete events. Last weekend I attended a dog show. It was amazing! The people over there are fun to look at. For them it’s serious business, for me it was a world on it’s own with people who brush their dogs longer than you and I together in one year!

Anyways, I couldn’t get something from that particular event, but this morning when I took  3 trains sooner than I normally do I enjoyed the enchanting landscapes that I passed. Foggy landscapes, cows and some birds in the sky. The gradients were amazing! Sometimes you need to break some habits to open up your eyes again 😉 

PS: Je vraagt je misschien af, hoe kom je op zo’n hondenshow terecht. Nou ik wil nog steeds héél graag een hond maar heb er simpelweg geen tijd voor. Gelukkig hebben vrienden een mopshond (droomhond!) en die deed mee in een show. Het is een plek vol prikkels. Mensen die honden langer kammen dan jij en ik bij elkaar in een jaar, blaffende honden, babybadjes gevuld met chihuahua’s, koningspoedels met kniptechnieken waar menig kapper jaloers van wordt en veel uiterlijke gelijkenissen tussen mens en dier. Het was prachtig ennehh… volgende show ben ik er gewoon weer bij! 🙂