Afgelopen weekend spotte ik op menig interieur blog paaseieren, Paas decoraties, eieren gevuld met plantjes en diverse haasjes. Maar bij veren denk ik niet meteen aan Pasen, maar aan indianen en ‘free spirits’. Het ultieme gevoel van vrijheid, hippies, een Bohemisch loft en ruimte. Ik zie mezelf graag als een free spirit, iemand die naar zijn eigen regels leeft, een flinke fantasie bezit en zijn eigen gang gaat. Als ik vleugels zou hebben, zou ik vliegen…

Terwijl ik door Pinterest heen klik met zoekopdrachten zoals ‘freedom’, gaan mijn mondhoeken omhoog: wat heerlijk die beelden van onbezorgde levens, hippies en dansende menigten. Over enkele maanden ga ik deze vrijheid waarmaken met de eerste Rotterdamse festivals. Ik kijk er nu al naar uit! Maar nu eerst een weekje vakantie 🙂

monday-mood-FreeSpirit

1 | 2 | 3

Last weekend I spotted many Easter eggs, bunnies and decorations. But also lots of feathers. While other decorate their homes with feathers, I can only think about indians and free spirits. The ultimate feeling of freedom, hippies, a bohemian loft and lots of space. I like to see myself as a free spirit and so I am. One with his own rules, amazing imagination and own way. If I would have wings, I would probably fly! 

Whilst clicking through Pinterest on keywords like ‘free spirit’ and ‘freedom’ I get a bit emotional. The images of unconcerned lives, hippies and dancing crowds make me smile. In a couple of months I will be with the other free spirits at the first festival here in town. But for now I will enjoy a week off and be totally free!

Be your own version of a free spirit. Create your own rules and live by them, make your own plans and follow your dreams. Because doing what you love is freedom 😉