Nee… ik heb geen waterpokken in de vorm van honingraten. Afgelopen weekend ben ik druk bezig geweest met de praktijkopdracht voor de cursus interieurstyling, waar ik net aan begonnen ben. Voor deze eerste praktijkopdracht moet ik de huisstijl van een Nederlands bedrijf analyseren die zich door de jaren heen heeft bewezen en ik heb gekozen voor de Bijenkorf. Het warenhuis weet mij altijd te verrassen door haar prikkelende beeldcommunicatie en uitnodigende en inspirerende etalages. Maar ook voor het gebruik van haar iconische beeldmerk die de vorm van een zeshoek, hexagoon oftewel een honingraat heeft!

En je kent het wel, opeens zie je overal diezelfde vorm. Van tatoeages tot wanddecoratie in verschillende vormen! Voor deze Monday Mood een ode aan de honingraat, de bijenkorf, de zeshoek in alle verschijningen! Inspiratietip: decoreer je eigen patroon met de HÖNEFOSS van IKEA en tegel ook de vloer mee; stoer en onderscheidend!

monday-mood-honeycombs

1 | 2 | 3 | 4

Dit weekend heb ik gelukkig na veel geknutsel en gepuzzel mijn collage kunnen afronden. Benieuwd naar mijn collage? Bekijk mijn Instagram account!

Fijne week!

I’m not allergic and I’m certainly not ill. No, I got honeycombs all over my practical assignment of the interior styling course I recently started. I had to analyse a Dutch company which had proven its corporate identity through the years, so I picked my favorite warehouse: de Bijenkorf. This warehouse always inspires me and triggers me to have a look inside. In all their outgoing communication there’s just one icon that surprises again and again: the honeycomb. 

Before you know it you see that icon everywhere. From tattoos to wall decoration in many shapes and sizes. On this Monday Mood I bring an ode to the honeycomb, the beehive, the hexagon in all it’s appearances! DIY tip: If you are looking for something different, try the HÖNEFOSS mirror set and create your own pattern. And while your tiling, don’t forget to involve the flooring: that makes it different and quite extraordinary and eye-catching! 

Do you already own some honeycombs in your interior? Have a great new week!