Soms is het goed om even meer tot jezelf te komen, al duurt het ‘even’ inmiddels wat langer… Na een druk jaar vol nieuwe inzichten, nieuwe ervaringen en behoorlijk wat zelfconfrontaties, heb ik onlangs besloten wat meer tijd door te brengen met mezelf. Dat betekent niet alle feestjes en partijtjes af, Facebook tot een minimum beperken, Whatsapp alleen in geval van “nood” en de weekenden niet meer volplannen. En dat werkt! Eindelijk rust en tijd voor die miljoenen hersenspinsels en wat voelt het heerlijk om er een paar in actie om te zetten!

Toen ik afgelopen weekend genoot van mijn ietwat late verjaardagsontbijt, opperde ik deze ‘verandering’ en het was verwarmend om na afloop een bericht te ontvangen met “Ik ben blij met mensen zoals jou in mijn leven”. Dat betekent dat ik nog steeds op de goede weg zit qua persoonlijkheid en betere feedback dan dat kan je niet krijgen!

MondayMood-Growthisthedrive

1 | 2 | 3 | 4

Kortom, een persoonlijke note in de Monday Mood van vandaag. Ik ben meer bewust dan voorheen en daardoor maak ik ook meer bewuste keuzes. Zoals de inmiddels steeds grotere hoeveelheid blauwe muren in mijn huis! Deze positiviteit moest ik toch even delen!

Ken je het gevoel om enkele stappen terug te nemen en vervolgens grote sprongen vooruit maken? Het is heerlijk! Ik kan het een ieder aanraden!

Fijne nieuwe week! Grow!

Sometimes it’s good to reserve some time for self reflection. Well… ‘some’ is a bit overrated. After a year full of insights, new experiences and a lot self confrontation I decided to take some time of and spend more of my weekends alone. Just me, myself and I. It means I stopped attending all birthday parties, clubbing, constricted Facebook access, less Whatsapp and quit overbooked weekends. And it works! I finally have some time for all my thoughts, figments and it’s delightful to put some of them into action after such a long time. 

Last weekend I enjoyed my delayed birthday breakfast with a friend and recalled my choices for taking time of to reflect. I consider myself a bit selfish lately… But at the end of the breakfast I got some great and warming feedback with the following message: “I’m really happy with people like you in my life”. This means I’m on the right track and that it’s okay to be selfish sometimes, if growth is the drive. 

A personal note on this Monday Mood, but I’m certain it’s contributes to my conscious choices in my home, like the more personal colors (blue) in my home. Do you know that feeling? 

Anyways, have great week and don’t forget to grow!