Hoi najaar, hoi herfst! Het seizoen waarbij de warme kleuren je de kou doen vergeten. En… het enige seizoen waar – in mijn ogen – de kleur oranje acceptabel is. Koper oranje is de kleur van 2015, een tint die ik iets meer waardeer door de kleine bruine gloed. Wat betreft kleuren zit ik helemaal goed dit jaar. Blauw is in de mode en DE kleur van het seizoen – genoeg keus om mijn kledingkast eens bij te vullen!

monday-mood-HelloFall

1 t/m 4

Met mijn eerste Monday Mood combineerde ik deze kleuren puur uit eigen interesse en hoe leuk is het om nu een seizoen te zien waarbij die kleuren nog steeds samengaan! Afgelopen weekend bracht ik door in het bos. Genieten! Vijftig tinten bruin, decoratieve takken en een frisse wandeling als menu van de dag. Het was weer heerlijk om even te ontladen en geïnspireerd te raken door die fantastische natuur (die met mist een bijna sprookjesachtige sfeer creëert).

Met deze Monday Mood verwelkom ik de warme herfst, mijn eigen seizoen (geboren in November) en al het moois wat er deze oktober (woon) maand gaat brengen! Volg je me al of Pinterest? Ik ben als een gek aan het pinnen!

Woensdag blog ik in stijl met een verrassende herfstcollectie! Tot dan!

Fijne dag!

Hi Autumn, hello fall! The season full of warm colors that make you forget the cold! And.. the only season that – in my eyes – makes the color orange acceptable. Copper Orange is the color of 2015, a shade that I appreciate more due to the little mix with brown. As a huge fan of the color blue and brown I’m a very lucky boy! Blue is THE color of the season so enough choice to refill my wardrobe! With my first Monday Mood I combined two colors which I really love. Great to see that both of them are season favorites. Last weekend I enjoyed lots of color combinations in the woods. Fifty shades of brown, decorative branches and walks of fresh air were on the menu. It was great to relax again and get inspired by our fantastic nature.

With this Monday Mood I welcome Autumn and it’s warmth. My own season (I’m a November kid) and all it’s beauty. Are you following me on Pinterest? I’m a true pin-a-holic 😉

Wednesday I’m back with a surprising Autumn collection in fashion. Don’t miss it!