Afgelopen weekend heeft bewezen dat je werkelijk overal inspiratie vandaan kan halen! Dit weekend woonde ik namelijk de doping van¬†het immens grote off shore schip ‘Nexus’ bij. Na de opening van The Bakery vorige week en zaterdag de doping van een schip voelde ik me bijna ‘royalty’ ūüėȬ†De doping was geslaagd! Het klinkt alsof ik hier promotie maakt voor de sportievere vorm van doping, maar nee dit schip werd met een groots event gedoopt aan de kade van de Cruise Terminal in Rotterdam.

Van Oord begrijpt dat de huisstijl kleuren zelfs in de bekleding van de hutten en controlekamer meegenomen moeten worden – puik werk! En dan nog te¬†bedenken dat zo’n enorm schip in een jaar gebouwd wordt. Ik liet me inspireren door het zeemansleven.¬†Denk aan de stoere Jean Paul Gaultier ‘Le Male’ man¬†en¬†zeeman tatoeages, maar ook aan zeecontainers!¬†Hey sailor!

monday-mood-HeySailor

1 | 2 | 3 | 4

Als pop-up store vind ik de container een fantastische basis. Bij het Australische transportbedrijf ‘Asciano’¬†komt de¬†container meeting room¬†helemaal tot zijn recht, zeker in deze¬†roestige kleur! De kleurcombinatie¬†vind ik persoonlijk helemaal te gek en het was even ‘kill your darlings’ want marine is toch blauw, maar.. I don’t give a ship!

Last weekend I got inspired by off shore shipping. The ‘Nexus’¬†was baptized and the event was amazing. I truly loved both the inside and the outside of the enormous ship¬†because the company’s branding was all over it!¬†Real men, rusty colors, sailor tattoo’s and shipping containers: Hey Sailor! If there’s one trending object in the category of pop-ups, it’s shipping containers to me. I really like that a transport company like the Australian ‘Asciano’ used one for meetings at¬†their headquarter!¬†

To me this Monday Mood shows¬†that you can get inspiration everywhere, even at not so familiair events like the sopping of ships! I also had a little ‘kill your darlings’ moment while creating this mood board because to me marine and sea is blue, but… I don’t give a ship! ūüėČ