Een iets meer donkerblauwe maandag dan vorige week. De afgelopen dagen waren ook behoorlijk stormachtig, buiten en in het hoofd. Ik zit momenteel boordevol inspiratie maar het filteren en een richting geven valt niet mee… Ook merk ik dat ik mijn leefpatroon weer drastisch moet gaan aanpassen, want die winterdepressie is wel aan mij besteed.

Af en toe voel ik me een overgevoelige kameleon die zich om de minuut aanpast aan zijn omgeving. Het is niet dat ik een flikkerende regenboog ben van buiten, maar van binnen stormt het hevig. Gelukkig is er altijd één kleur die als een soort rustgevende talisman werkt, namelijk de diepblauwe kleur van mijn slaapkamer. Het is mijn Indigo Charm. Voor deze Monday Mood zocht ik enkele vormen ‘charming’. Laat je ‘betoveren’ (vlindervleugel) met deze ‘aantrekkelijke’ (Nick Wooster(!)) en oogstrelende charmerende mood.

monday-mood-IndigoBeauty

1 | 2 | 3 | 4

The blue is more dark than last week. It comes with the feeling and the storming mind of past days! I’m flowing with inspiration but I can’t filter it the right way so it could be actually useful. It’s like I’m this hypersensitive chameleon, adjusting every minute. Luckily I have a talisman: my deep blue bedroom. It’s my Indigo Charm and it’s actually enchanting me to find this inner peace. Get enchanted by all definitions of ‘charm’. Like the charming Nick Wooster, magical butterfly wings and the fascinating navy blue galaxy. 

Have a great and charming week 😉