Monday Mood: Living in a bubble

Naast mijn eigen appartement, het appartement van mijn ouders en het huisje in het bos, voel ik me ook enorm thuis in mijn bubbel. Ondanks dat ik nu een week lang in het bos vertoef, heb ik het idee dat ik al meer tijd heb besteed in mijn bubbel. Beeld het in als een soort champagnebubbel; inspiratie borrelt op en opeens ben ik uit mijn fysieke omgeving en zit ik in die spreekwoordelijke bubbel. En dat zit prima!

Ongeveer 3 jaar geleden heb ik een fysieke bubbel uit kunnen proberen, namelijk de Bubble Chair van Eero Aarnio in Hotel Bloom in Brussel. Geloof me: dat zit meer dan prima! Niet gek dat merken zoals HK Living een eigen versie hebben gecreëerd. Wist je dat je in Frankrijk zelfs de mogelijkheid hebt om in je persoonlijke ‘bubbel’ te slapen? Dat kan in het ‘Attrap Rêves’ hotel in zuiden van Frankrijk. En last but not least de eye-catcher lamp van Alex de Witte, die oogt alsof je een bel van zeepsop blaast. Bubbles zijn een perfect momentje voor jezelf – ik zweer er al jaren bij 😉

MondayMood-LivingInABubble

1 | 2 | 3 | 4

Nog een paar dagen en dan vloeien bubbels over de hele wereld! Op deze bewuste dag deel ik een kort jaaroverzicht en enkele plannen voor het nieuwe jaar. Tot woensdag!

Besides my own apartment, my parents place and the little cabin in the woods there’s one more place I call home: my bubble! Although I’m staying one week in the woods, I feel like spending more time in my own bubble. But don’t worry, it’s not a deep personal note. My bubble is just a name for my bubbly thoughts that I get by all inspiration that ‘pops’ in my mind. It’s like all of the sudden I get beamed up to my personal bubble to sit down and get inspirered and connected with my thougts and ideas. And man do I love it there!

About 3 years ago I had the oppurtunity to sit in the Bubble Chair by designer Eero Aarnio. The famous chair was hanging in the lounge of Hotel Bloom in Brussels. It’s way above my budget but I can tell you: it sits as great as it looks! Famous brands like HK Living even created their own version of this bubbly chair. Did you know that living in a bubble is possible? Well in France it’s part of a unique hotel concept! And last but not least: The Big Bubble lamp by Alex de Witte, which looks exactly like blowing a bubble of soap. Are you living in a bubble? Keep doing that because it’s good to get a little place for yourself filled with inspiration – but don’t lock yourself up otherwise you might miss things!

In a couple of days we pop some bottles of champaign and release lots of bubbles! See you back on Wednesday for ‘the best of 2014’!

Header image by Jaxxon

No Comments

Post a Comment

Reken maar uit! *