Afgelopen weekend bezocht ik Rotterdam Outdoor, mijn laatste festival van dit jaar helaas want ik begon er net aan te wennen! Na een rustige vrijdagavond, ging ik los op zaterdag. Gezellig met Tiff en haar vriendin Marjo, twee gezellige prettige gestoorde dames met energie voor 10. Na 3 uur dansen op onder andere dub-step voelde het alsof ik de hele dag in de sportschool gehangen had – maar dan op een leuke en plezierige manier!

Fitness doet het helaas niet zo van mij, je vind me ook sneller tussen alle dames in een groepsles ūüôā Kortom een super work out om de hoek. Vandaag voegde ik daar de badkamer aan toe! Als je zelf de badkamer schoonmaakt, dan snap je precies wat ik bedoel ūüėČ Het is een soort local gym¬†en staat qua¬†intensiteit gelijk¬†aan een uurtje vlammen in de sportschool!

monday-mood-localGym

1 | 2 | 3 | 4

En dan heb ik het nog niet over de start van herfst, mijn eigen geboorteseizoen, waar ik thuis ook al een kleine start mee heb gemaakt. Een warme maand met een kleur waar ik persoonlijk niet zo’n fan van ben (oranje), maar waar ik nu al naar uitkijk qua wandelingen in het bos bij mijn ouders! Kortom een mooi weekend vol positieve energie om de eerste herfstweek mee te beginnen!

Tot woensdag!

Last weekend I attended my last festival in Rotterdam. The party, called ‘Rotterdam Outdoor’ is also the last one this year… After a calm Friday night, I danced my ass off at Saturday¬†– armed with two crazy friends with a huge energy level. After 3-hours of dancing on music like dub-step, it felt like visiting the gym for over 8 hours – but on a fun way! So that was my first local gym. Today I added one within the reach of my own home. I cleaned my bathroom, which actually burns over 400 calories per hour. So I had an energizing but fun work out this week to start this first week in fall!

Jup, as you might know Autumn has started, my own birthing season. I even started a little fall at home with some decoration. I love Autumn, except for the color orange, but I look forward to all those lovely trees in the woods near my parents cabin! So cheers with some pumpkins on the first week of fall, and for having a local gym. 

Enjoy your week and see you on Wednesday!

 

PS: Uiteraard heb ik even opgezocht wat je verbrand met een goed uurtje badkamer schrobben; welgeteld 400 calorie√ęn per uur!¬†Toch erg leuk om te weten!