Afgelopen weekend was weer heerlijk intens. Wat is het toch mooi om warme vrienden om je heen te hebben die je – soms confronterend – door en door kennen! Dit weekend was voor mij zo’n weekend. Het weekend waar alles zo soepel lijkt te gaan dat je af en toe checkt of je niet droomt. Ik denk dat je in zeker zin een soulmate kan vinden in iedere vriend die je door en door kent. Daarom begin ik deze week dan ook intens met de warmte van afgelopen weekend. Een persoonlijke post, met een klein interieur randje* 🙂

Het begon donderdagavond toen mijn beste vriend en soulmate Bram kwam logeren. DĂ© vriend die me altijd te hulp schiet bij klusjes als mijn 2 linkerhanden het weer eens moeten ontgelden 😉 Samen bezochten we de verjaardag van vriendin Tiff – waar hij wederom een lamp monteerden. Hij was de enige die de rest niet kende, maar dat was binnen enkele seconden wel anders. Wellicht herken je het wel, zo’n verjaardag waar je inspirerende mensen ontmoet en de tijd vliegt (opeens was het half 3 ’s nachts…) Zaterdag schoof Denise aan, de verbaal sterke en reislustige gekke vriendin, waarmee we onlangs in Maastricht dansten op AndrĂ© Rieu. En gisteren bezochten we samen de slotvoorstelling van Sister Act in Scheveningen. Proost op het hebben van een soulmate!

monday-mood-Soulmate

1 | 2 | 3 | 4

Dit soort weekenden bevestigt dat authentieke vriendschappen bestaan en dat sommige vrienden werkelijk met iedereen ‘klikken’. En natuurlijk niet te vergeten, dat ik gelukkig ben met zulke vrienden om me heen! Ik voel me gezegend met een soulmate als deze, die me helpen verder te komen, stappen geeft om dromen waar te maken en bovenal diegene waar je alle emoties mee kan delen. In deze Monday Mood een toast op alle soulmates die het leven verrijken!

Proost op jou, impulsieve dromen-waarmaker !

Last weekend was intense due to all the lovely and warm friends around me. Especially the one I call my best friend and soulmate. He’s always there for me and likewise! He joined me on a birthday party of friend Tiff, even though he didn’t know all the other visitors – but it didn’t matter at all. On Saturday friend Denise joined. The one we danced along AndrĂ© Rieu with last month and yesterday we visited the last show of Sister Act in Scheveningen, Holland. I consider myself lucky with friends like this and I personally think you can find a soulmate in every friendship. So here’s a toast to all those soulmates who enriches our lives and make sure we follow our dreams. The one you can count on to share every emotion.

Cheers to my impulsive soulmate who makes his dreams come true!

* Misschien niet de blog die je verwachte maar ik deel graag wat intensiteit en energie met jullie. Dit mede omdat de juiste soulmate en vrienden juist je passie helpen nastreven. Daarnaast heeft mijn soulmate gezorgd ervoor dat de juiste elementen het wonen in mijn huis veraangenamen. Door hem heb ik de juiste energie in huis, hij heeft namelijk alle lampen aangesloten 😉 Als je dit leest, dankjewel Bram!