Fifty Shades of Grey veroverde alle bioscopen afgelopen weekend. De ‘ideale’ Valentijnsfilm na al het gezwijmel met de boeken! En ik moet toegeven: ik was één van de lezers. Tijdens een vakantie in de Ardennen overhandigde een van mijn vriendinnen het boek en daarna was ik hooked! Toen ik eenmaal hoorde van een verfilming was ik toch wel erg benieuwd naar de rol van Mr. Christian Grey. Als de keuze aan mij was, dan had ik uit de selectie voor Matthew Bomer gekozen! Zijn rol in White Collar doet hij voortreffelijk en een pak staat hem meer dan goed! Daarnaast heb (helaas) menig droom ingegooid toen ik vriendinnen vertelde dat Mr. Bomer vader is en gelukkig is met zijn man 😉

Tot mijn spijt heb ik de film dit weekend niet gezien. Misschien wel een tegenvaller want met lezen schep je toch je eigen beeld van de begerenswaardige man. Voorheen model, nu acteur en ‘sex symbool’ Jamie Dornan is dé Mr. Grey. In een interview met Dornan in Details spotte ik een foto met een meer dan fijne combinatie! ‘Raw’, bruin, grijs en blauw… ik wist meteen dat dit de combinatie was voor deze Monday Mood.

monday-mood-mrGay

1 | 2 | 3 | 4

Geniet van het ruwe randje van perfecte imperfectie.

This weekend Fifty Shades Of Grey conquered the cinemas! A great movie to share with your Valentine. Finally some visuals after the books. I have to admit that I’m one of them! During a holiday a friend handed me and she totally hooked me up with the books! As soon as I heard there was a movie coming, I imagined my Mr. Christian Grey! From the selection I would have chosen Matthew Bomer! His role in White Collar is great and we know he owns the suit 😉 I crushed many of my female friends’ dreams, telling them he lives happily after after with his husband and kids. 

Unlucky for me I wasn’t one of the visitors last weekend. I’ve got a huge imagination and seeing the movie and all it’s surroundings can really tear up my ideas of Mr. Grey. Model turned actor Jamie Dornan is THE Mr. Grey. Not really my ‘cup of tea’, but in an interview with Details Magazine I spotted some awesome pictures of him. The combination of raw imperfection, brown, grays and blue made me pick today’s Monday Mood. So here’s a raw edge of my kind of Fifty Shades Of Grey!