“Waar ga jij heen met Koningsdag? Oranjebitter, Kralingsebos festival of toch naar Amsterdam?”. Geen van alle: ik ben in het bos. Ik vind het allemaal prima. Oranje is mijn minst favoriete kleur. Doe mij maar veel groen, natuur en rust. Nee, ik ben pas 28 maar toch ik vermijd liever alles met menigten. Zo’n extra vrije dag in het jaar besteed ik liever als prins heerlijk in het bos!

image

1|  2 | 3 | 4

PS: Ermelo is zo ‘wild’dat het af en toe een jungle is. Thuis wil ik ook meer en meer een groene ‘urban’ jungle creëren en de nieuwe Monkey-lampen van Seletti zouden daarbij niet misstaan!

While most of my friends hang out in crowded cities, festivals and party’s, I’m taking a day off to be in the woods. Orange is – and has always been – my least favorite color. Green is my color today. Nature, woods and ‘zen’. I love being surrounded by trees, singing birds and different shades of green! So today I’m prince of the jungle 🙂