Na een mini vakantie op de Veluwe, ben ik klaar voor een nieuwe week! Gisteren maakte ik een avontuurlijke road trip naar Apeldoorn om mijn kunstwerk op te halen. Door de hoogte verschillen en het wisselende landschap, herbeleefde ik de road trip naar de Ardennen – enkele jaren geleden. Eentje met bergen, dalen, tussenstops en een vloeiende overgang van stads naar landelijk.

Ik popel om dit jaar wederom een road trip te gaan maken! Het doel is om de Franse kust te verkennen samen met een vriendin, het plan is nog te bepalen. Wel gaan we enkele campings boeken voor een slaapplek, ik ben nou eenmaal niet zo handig met een tent… 😉 Ik kan niet wachten om op avontuur te gaan, op gekke kiekjes onderweg en een foute playlist! In mijn hoofd heb ik er een aardige voorstelling van, al hebben we geen Cadillac convertible…

Monday-Mood-Road-Trip

1 | 2 | 3 | 4

We gaan niet toefen door de woestijn in een donkerblauwe Cadillac Eldorado uit 1974, maar in een alles erop en eraan Renault. De vriendin achter het stuur heeft echter wel veel weg van de Zweedse Nina Persson met haar blonde lokken en grote tattoo.

Kortom om een beetje in de mood te komen: “My Favourite Game” van The Cardigans.

Fijne week allemaal!

Last days I recharged myself so I’m ready for a new week! Driving through the woods feels like a road trip and made me totally enthusiastic about going on a road trip this year! The idea is to explore the coast of France, but there’s not a planning yet. We discussed on booking a few cozy French cottages on our way, because I’m not such a happy camper 😉 I surely can’t wait to hit the road with my camera, a really bad sing-a-long playlist and my friend Tiff! 

I imagined it a bit like the music video by The Cardigans. My friend is this beautiful blonde with a huge tattoo on her upper arm and great driving skills. She’s my own Nina Persson in ‘my favourite game’: adventure! 

Have a great new week and don’t forget to add new dimensions to your journey!