Monday Mood: Staycation

Vandaag is de eerste dag van mijn “staycation”. Een weekje vakantie in eigen huis. Het is niet bepaald zomers weer, maar dat mag de pret niet drukken. Elke ochtend uitslapen, alle tijd hebben om spontaan in te vullen en meer tijd thuis kunnen besteden, is voor mij vakantie. Ruimte om ideeën direct om te zetten in actie en om mijn todo-list af te werken.

Ik droom al een tijd van een nieuwe keuken, maar omdat de apparatuur nog goed werk (klopt-het-voor-zekerheid-af), is het niet heel slim. Gisteren heb ik het laatste bovenkastdeurtje verwijderd om te kijken of ik qua ruimte uitkom als er straks bijvoorbeeld planken hangen. Ook ben ik al een tijdje zoet met dé kleur voor mijn woonkamer muur. Ik heb een drang naar grijs, maar wil de blauwen ook tegemoet komen. Kortom een soort kleigrijs zie ik meer dan zitten! Eens kijken of ik die deze week kan scoren bij de bouwmarkt. En de vloer moet afgewerkt worden. De plinten in de hal wil ik antraciet verven en daarmee meteen de kozijnen pakken. De deuren bewaar ik nog even want dat is niet echt een klus waar ik naar uit kijk…

MondayMood-staycation

1 | 2 | 3 | 4

En dan nog die todo-list voor mijn digitale klanten. Vandaag start ik met de redesign van een nieuwe klant. Kortom tijd om eens te gaan schetsen! Happy staycation 🙂

Today is the first day of my staycation. Vacation in my own home. It’s not quite the sunny weather to go and visit the park or get on the bike and discover new spots here in Rotterdam, but that’s okay. Having a good sleep, having more time on my hands than usual, having room to be spontaneous, sounds like vacation to me! Room to put ideas that pop to mind in action and work on my all-time favorite todo-list. 

Ever since I bought this house I’m dreaming of a new kitchen. Unfortunately (don’t get me wrong, I need a reason) all the equipment is still working. So it wouldn’t be such a good investment. Yesterday I removed the last door of the upper cabinet to clear more space. I’m thinking about removing all upper cabinets and instead use shelves to get a clean look. I also really like the idea of hanging plant shelves (like image 2 of the mood board). Besides that I’m overthinking the colour for my living room wall. I’m craving for some dark grays, but I would love to have a gray with some blues. Also I would love to add some grays to my hallway, starting with the plinths. Efin, lots to do! 

But first I have to get back to the drawing table for some sketches of a digital redesign for a new client. Happy staycation! 

2 Comments
  • Hi Johan, klinkt goed zo’n klus staycation. Ik wil alleen altijd veel te veel en er gebeurd dan een heleboel minder. Jij al aan wat toegekomen?

    1 augustus 2015 at 16:13

Post a Comment

Reken maar uit! *