Zaterdag, 14 maart, was het alweer mijn tweede blogverjaardag! Het jaar is voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Het eerste jaar was een zoektocht naar mijn specifieke stijl. Afgelopen jaar heb ik ontdekt dat industrieel, masculine en urban wel echt mijn stijl is –  met blauw uiteraard 😉 Ik ben dankbaar voor deze ontdekkingen en voor de transformaties van afgelopen jaar.

Naast een nieuw – en ik bespaar je de nerd details – jasje voor label1114, pakte ik ook de muren aan in mijn huis! Met een diepblauwe slaapkamer, een grijsblauwe gang en wat meer kleur in de woonkamer is mijn huis al meer in balans! Het is een grote ontdekking, en over ontdekkingen gesproken: over het afgelopen jaar is het aantal bezoeken verdubbeld. Dankjewel! Ook joinde ik de groene community Urban Jungle Bloggers van de inspirerende Judith en Igor, waarmee maandelijks mijn creativiteit wordt geprikkeld om het groen in mijn huis in de schijnwerpers te zetten.

monday-mood-thankful

1 | 2 | 3 | 4

Naast mijn huis en website word ik ook blij van alle repins, likes en shares op Pinterest, Facebook en Twitter. Deze sociale kanalen zorgen voor enkele interactie en geven me ook inzichten in wat jullie leuk vinden – I’m very thankful!

Komend jaar ga ik er weer met volle energie tegenaan en hoop ik je te verrassen met nieuwe prikkels, hotspots (zoals The Bakery), veranderingen in mijn huis en natuurlijk nieuwe kennismakingen en ontdekkingen! Let’s go!

Time does fly when you are having fun! Saturday, March 14 was the 2nd blog anniversary of label1114! While my first year was full of exploring, last year I finally defined my style! Industrial, masculine and urban with a touch of blue… Well that is label1114! I’m thankful for these discoveries and all transformations over that last year. 

Beside a new look for label1114 (and some tech stuff I save you 🙂 ), I did some redecoration projects at home. Last year was all about painting the walls. My home feels more balanced due to the deep blue bedroom and grayish blue hallway. It’s all about discoveries and exploring – I often feel like the advanced Dora. Another discovery I really like is to see how more and more people find label1114. Over the last year the amount of visitors doubled. Thank you! 

I’m continuing this spirit and can’t wait to share some new inspiration, sparks, hotspots and home decoration with you! Hopefully you continu on joining my journey. Let’s go!