Afgelopen dagen bracht ik door in het bos. Even een momentje van rust en focus. Die frisse Veluwse lucht houd me scherp en zorgt voor overzicht. Tijd om mijn lijstjes nog eens door te nemen en flink wat af te vinken 🙂 Lijstjes maken me blij omdat mijn hoofd altijd chaos (ADD) is en opschrijven helpt. Mijn to-do-lijstje voor staat vol met ervaringen en actiepunten en is niet definitief en wordt soms nog aangepast.

Er is één to-do van 5 jaar geleden die ik snel hoop af te vinken! Toen ik 5 jaar geleden mijn huis kocht lag er een beuken laminaatvloer in. Omdat ik al flink met geld gesmeten had, heb ik de vloer gelaten voor wat het is. Nu het na flink wat feestjes meer een legpuzzel lijkt, is het toch wel tijd om een nieuwe vloer te leggen. Nouja, laten leggen. Vriend Bram kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Kiezen is niet mijn sterkste punt, maar gelukkig weet ik wel wat ik absoluut niet wil en dat maakt het stukken makkelijker. Ik wil geen te donkere, lichte, gele, drukke of te dure vloer. Ik wil* een grijs/bruine vloer met hier en daar een knoest.

MondayMood-ToDo-mood

 

1 | 2 | 3 | 4

*Willen is een groot woord; het liefst wil ik een houten parketvloer met visgraatpatroon of een betonnen vloer, maar dat is ver boven mijn budget 😉

I stayed at the woods for the past days. A little moment of relaxation and focus. The fresh air of the woods always keep me sharp and focussed. Time to go through my to do lists. I really like making lists because of my always chaotic head. Luckily there was lot to check this weekend and soon I can check more! 

For 5 years I got the same to do: get new flooring! When I moved in I spend lots of money on furniture and design and kept the flooring the same to save some money. Now, after years of parties the floor is more or less a huge puzzle so it’s time to get in some new flooring. I got the right man (soulmate Bram) for the job, so now I ‘only’ have to pick the right color and type. 

This week I’m gonna buy some new flooring, pictures will follow in June 😉