Nee ik heb afgelopen weekend geen Alice in Wonderland gekeken, maar die prettig gestoorde Mad Hatter¬†intrigeert me. Zeker dit portret; een haas in zijn armen, kleurrijke vlinderstrik, peen-oranje haar en hier en daar een losse steek ūüėČ Een personage van Tim Burton waarmee ik mezelf het meest associeer en √©√©n die qua kleur perfect in dit seizoen past. Afgelopen weekend bracht ik al denkend door in mijn eigen Wonderland. Toen ik de quote “I Wonder a Lot” voorbij zag komen, dacht ik meteen “verdomd, die print had ik kunnen maken”.

Als denker deel ik graag mijn¬†rechter hersenpan met vrienden, al blijft¬†het vaak bij idee√ęn. Daarbij komt dat ik me vaak dingen afvraag. “Hoe kan je…”, “Hoe zou mijn kamer eruit zien als…”, “Wat als ik…”, “Stel dat je…”, enzovoorts. Het is een wonderlijke wereld in mijn hoofd, een wereld die ik het meest bezoek vanuit mijn bed. “I wonder a lot”. Maar om het niet geheel bij losse flodders te houden spreek ik ze ook vaak genoeg uit en zet ik zelfs enkel om in actie ūüôā

Afgelopen weekend heb ik mijn Wonderland heringericht voor meer ruimte. Op de vragen:¬†“hoe kan ik mijn tekenen¬†weer richting geven?”, “hoe kom ik qua kennis weer aan nieuwe prikkels?”¬†en¬†“stel ik zou nu een opleiding volgen, wat zou ik dan doen?” heb ik een antwoord gevonden: ik ga interieurontwerp en -styling studeren in de avonduren! Mooie aanvulling op mijn hedendaagse kennis en passie voor interieur, dacht ik zo ūüôā

monday-mood-IWonderALot

1 | 2 | 3 | 4

Wonderschone week allemaal! Tot woensdag!

Last weekend I did not see Alice in Wonderland, I just found out I have a lot in common with the Mad Hatter! A hare in his arms, a colorful bow, carrot-colored hair and a bit bonkers. This character by the amazing Tim Burton suits me best! Last weekend I spend my time wondering in my own Wonderland. When I read the quote “I Wonder a lot” I could really relate to it.¬†

As a thinker I like to share my right side of the brains with friends. Besides that I wonder a lot of “IF’s”. It’s a world of wonders, one which I often visit while laying in bed. But sometimes I give those wonders a purpose like I did last weekend. I redecorated my right brain by answering some questions related to drawing, new incentives and knowledge. The answer is: an interior design and styling study. A great addition for my blog and passion for interior, isn’t it?!¬†

I’m gonna apply for it and hopefully I can start soon. Keep u posted!¬†

For now, have a wonderful week and see you back on Wednesday!