+ inspiratie voor je badkamer
Enkele weken geleden fotografeerde ik de Hef in Rotterdam op een zonnige dag tijdens een wandeling. De foto werd de basis van dit moodboard met vergrijsde groentinten en luchtig blauw. Een moodboard die voor mij heel kalmerend werkt door de vergrijsde tinten. Kleuren die refereren naar de kleur (en stiekem de geur) van Eucalyptus.

Vorige maand deelde ik dit moodboard op mijn Instagram. Een geluksmomentje want de kleuren en tinten uit het moodboard matchen bij de foto’s die ik ervoor plaatsten. Sommige Instagrammers hebben echte een perfecte tijdlijn als het gaat om foto’s die bij elkaar aansluiten. Bij mij is het iets wat me overkomt, en dat ondanks dat ik een designer ben. Natuurlijk let ik wel op de kleuren van de foto’s, maar ik heb geen planning voor het plaatsen van foto’s. Ik houd ervan om al mijn enthousiasme te delen wanneer het kan 🙂

Anyhow, deze moodboard past er perfect tussen en dat is een geluksmomentje. Ook blogger Sandra van Accessorize your home deelde haar geluk, omdat haar favoriete groene kleur centraal staat in het moodboard. De architectuur van Rotterdam heeft een bepaalde charme en de kleuren idem. Daarom een moodboard geïnspireerd op deze diverse strakke lijnen in de stad, met een soft randje.

Badkamer in Eucalyptustinten

Mijn moodboard van roestig rood en koele grijstinten was de basis voor een thuiswerkplek en dat vond ik eigenlijk wel heel erg leuk om te doen! Dus heb ik besloten dat concept voort te zetten met dit moodboard voor een heerlijke ontspannen badkamerinrichting. Een paar kleine aanpassingen, zo minimaal mogelijk, met maximale effect.

Douchegel Meraki van H&M Home | Gastendoekjes van Seahorse | Spiegel ‘Calvin’ van WOWN! | Bakje voor je tandenborstels van House Doctor | Mistgroene badmat van Aquanova | Bloempot van WOWN!

 

Is een badkamer met deze accessoires in luchtig blauw en vergrijsd groen iets voor jou?

Ik shopte ook een collage bij elkaar voor een thuiswerkplek en voor een woonkamer.