Afgelopen vrijdag reed ik met vriendin Marloes richting Hoek van Holland voor een heerlijke strandwandeling, lunch en natuurlijk een praatje. Even de stad uit en de zuivere lucht opsnuiven. Wat een heerlijkheid. En de omgeving is gewoonweg prachtig.

Het strand is rond deze tijd niet zo druk als in het hoogseizoen, maar toch waren we niet alleen. Het zand zat bomvol patronen; zichtbare pootafdrukken van meeuwen, honden en kleine gaten die ik later kon matchen met Nordic Walking-fanatiekelingen. De stralen van de zon braken licht door de wolken. En dat plaatje maakte het volgende kleurenpalet.

 

Doe-het-zelf-strand inrichting

Uiteraard help ik je graag aan een interieur die past bij het kleurenpalet. Ik kan als ervaringsdeskundige de kleur blauw in je interieur sowieso aanraden! Daarnaast is groen ook nooit verkeerd, denk maar aan alle Urban Jungles die mensen massaal thuis creëren. Ook ik draag mijn steentje bij en kan niet wachten om nog een aantal nieuwe planten een thuis te geven! Enfin, hieronder help ik je aan een heerlijke relaxhoek die aanvoelt als een strandwandeling!

 

Good Vibes Only letterbord van Kwantum  |  beker Dinera van Ikea  |  hanglamp Chiron van Kwantum  |  vitrinekast Showcase van BePureHome (via Flinders)  |  sierkussen Loops van Dutch Decor  &   sierkussen Sanora Vintage van Zuiver (via Fonq)  |  daybed Rodeo van BePureHome (via wonenmetLEF)  |  vloerkleed Noma van Kwantum

 

Ik hoop dat je hiermee je rustieke relaxhoek kan inrichten. De zuivere strandlucht moet je erbij fantaseren 😉