Ondanks mijn enorme voorliefde voor blauw is er één kleur die ik er ooit voor zou verruilen, of nog mooier: zou combineren! Groen! Terwijl ik het in mijn gedachten benoem denk ik meteen aan Lingo: GROEN! Vergrijsd groen, nog beter! Eerlijk gezegd heb ik het overwogen, ondanks dat ik nog steeds ontzettend blij ben met mijn blauwe huis 🙂

Natuurliefhebber

De liefde voor natuur en al haar tinten zat er al vroeg in. Toen ik nog een kleine (ondeugende en knalrode) jongen was, namen mijn ouders me mee naar de Veluwe. De bossen waren natuurlijk speelterrein voor me. Van knalgroen tot diepgroen – als je goed kijkt zijn de verschillende kleuren groen ontelbaar. Mosgroen op bomen blijft toch wel mijn favoriet door het vergrijsde groen en de combinatie met bruin! Veluwsgroen is dus eigenlijk mijn favoriet.

Urban Jungle

Gelukkig komt er ook steeds meer groen in de stad. Rotterdam kent inmiddels behoorlijk wat georganiseerde ‘wildgroei’ en een tal van perkjes. De vernieuwing van de Binnenrotte staat in het teken van meer groen: fun! Maar vergeet ook niet de Urban Jungle thuis: ik ben gek op planten! Planten sieren mijn woonkamer en voegen diverse tinten groen toe en bovenal: zuivere lucht en leven.

Natuurlijk, groen! Mijn tweede favoriete kleur die ik ooit nog wel op een muur zie schitteren!

moodboard-groene-maandag-23-1

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6