IKEA breid de huidige LURVIG collectie uit met nieuwe designs voor je hond of kat. De collectie bestaat uit nieuwe kleuren, meubels en speeltjes. Een collectie die komt als geroepen!

“Ik heb een kamer over en ik wil er een kattenkamer van maken.
Kan jij me helpen met de inrichting?

De nieuwe designs van LURVIG zijn perfect voor de oproep van een vriendin. Haar poezen Britt en Floortje krijgen namelijk een eigen kamer! Nou zijn katten niet mijn specialiteit, maar ik ging uiteraard op onderzoek uit. Het is niet de eerste keer dat ik nadenk over katten in huis. Eerder blogde ik over een kattenbakkast voor in je interieur.

Mijn ontwerp voor de kattenkamer volgt nog, op dit moment ben ik vooral aan het onderzoeken. Ik focus me met deze blog even op de toffe nieuwe design van IKEA, zodat jij ook aan de slag kunt!

Lekker neerploffen op je designkussen

Hoe lekker is het om na een dag werken thuis te ploffen op de bank? Precies, dat vinden je viervoeters ook lekker. Die doen het doorgaans de hele dag, dus geef ze die kans om er comfortabel bij te liggen 😉

De LURVIG collectie is ontworpen uit het perspectief van een huisdier. De producten zijn duurzaam, betaalbaar en passen bij de producten die je al in huis hebt staan. Zoals het kattenhuis hieronder die je eenvoudig in de KALLAX plaatst; ideaal! Zo zit de kat ook op hoogte, daar houden ze van (heb ik mij laten vertellen).

Netflix and chill

Er zijn honden die tv-kijken. Daar heb ik dan wel weer ervaring mee! Maar helaas mogen er veel honden niet op de bank. Daar heeft designer Inma Bermudéz iets op bedacht, namelijk een slaapbank voor huisdieren. Een slaapbank die qua uiterlijk precies lijkt op menselijke variant.

De huidige en nieuwe LURVIG collectie heeft voor ieder wat wils! Ik ga de kattenhuisjes in ieder geval adviseren!Fotografie © IKEA