Afgelopen weekend bezocht ik de H&M Home om het aanbod aan douchegordijnen te bewonderen. Ze hebben een divers aanbod aan simplistische lijnen en bonte prints; keuze genoeg. Ook spotte ik de nieuwe collectie die ik toch even met je wilde delen!

Ruwe en rechte lijnen

De nieuwe collectie bestaat uit grafische lijnen die enerzijds met een ruw penseel gezet zijn en anderzijds strak langs een liniaal. Een interessant lijnenspel van contrasten die elkaar speels aanvullen. Gevormd in neutrale kleuren waardoor het een chique uitstraling geeft! Door de materialenmix blijft het geheel ook spannend als je het naast elkaar plaatst.

Kop voor je bord

…mok en vaas. Jup, het servies en de vazen zijn voorzien van een ruwe schets van een gezicht. Realistisch genoeg om er een silhouet van een gezicht te houden, minimalistisch om er niemand in te herkennen. Ook leuk om op een plank te zetten met een plant erin. Tsja, ik ben chef planten dus zie werkelijk overal mogelijkheden om een plant in te zetten 😉

“Gezellig, zo’n bakkie pleur die naar je knipoogt”

 

De vazen hebben er oren naar

Niet de gehele collectie is voorzien van prints of lijnen, binnen de collectie zijn er ook effen keramieken vazen. De uitstulpingen ogen als oren, die een mooie aanvulling zijn op het gezicht met oog. Een zintuigelijke collectie. Ik vind het persoonlijk een leuk detail die je interieur — bijna letterlijk — een knipoog geeft! Door de neutrale kleuren is de collectie niet aanwezig, en zorgen de kleine details voor een speelse touch in je huis.

Heb jij ook wel oren naar de nieuwe H&M Home collectie? Dan heb je geluk want je kan ‘m zowel offline shoppen als online! Have fun!

 

Fotografie © H&M Home

 

 

PS: mijn zoektocht naar een tof douchegordijn zet ik voort