Interieuren zijn heel verschillend, maar bij de meeste spot je toch wel minimaal één IKEA item (vaak een LACK tafeltje of wandplank). IKEA dankt haar succes door eenvoudige meubels voor een redelijk goedkope prijs. De collectie van IKEA meubels en accessoires blijft groeien en in april brengt IKEA wereldwijd de nieuwe Stockholm collectie uit. LABEL1114 toont je ook onze favorieten…

De nieuwe collectie reeks bestaat uit kwaliteitsmeubels die langer moeten meegaan dan één generatie. Een sterk statement van IKEA. Zelf noemen ze deze nieuwe collectie slim vakmanschap, met design tot in de kleinste details en het gebruik van alleen de beste materialen. Walnotenhout is een van die materialen die een duidelijke link geeft naar de natuur. Dit elegante hardhout is bekend om zijn sterkte en duurzaamheid en tevens mooier wordt van kleur door de jaren heen.

Hieronder geeft LABEL1114 je alvast een kleine preview van deze nieuwe collectie. De trends ‘Natuur’ en de trendkleur ‘Geel’ komen sterk terug in deze collectie.

IKEA_Stockholm_collecti042013

LABEL1114 FAVORIETEN

IKEA_favorieten_trend2013

Met oog op de trendkleuren geel en smaragdgroen, en de interieur trends natuur en ambacht hebben wij de volgende producten geselecteerd:

[ 1 ] Spiegel €79,95 [ 2 ] Kroonluchter €99,95 [ 3 ] Nachtkastje/Bijzettafeltje €79,95 [ 4 ] Bijzettafeltjes, set van 2 €199,- [ 5 ] Vaas €39,95 [ 6 ] Vloerlamp €99,95

Hou ikea.nl goed in de gaten. Vanaf april flink shoppen!